Skystas kalcio chloridas, 50 ml

SIMBOLIS: 411213
EAN: 5908277714918

3,36 €

Pridėti į krepšelį

67,20 EUR/l

SIMBOLIS: 411213
EAN: 5908277714918


APRAŠYMAS

Sūrių gamybai - produktas būtinas naudojant žemos pasterizacijos pieną ir šviežią pieną, kuriame mažai kalcio.Didesnis sūrio išeigumas- kalcio chloridas gerina pieno krešėjimą, krešulio tvirtumą ir jo apdorojimą.Lengvesnis krešulio pjaustymas- tvirtą, vientisą krešulį lengviau supjaustyti, o tai pad... daugiau >

SIUNTIMAS: artimiausią darbo dieną
sužinokite daugiau »
14 DIENŲ PREKIŲ GRĄŽINIMO LAIKOTARPIS be priežasties!
sužinokite daugiau »

  • Sūrių gamybai - produktas būtinas naudojant žemos pasterizacijos pieną ir šviežią pieną, kuriame mažai kalcio.
  • Didesnis sūrio išeigumas - kalcio chloridas gerina pieno krešėjimą, krešulio tvirtumą ir jo apdorojimą.
  • Lengvesnis krešulio pjaustymas - tvirtą, vientisą krešulį lengviau supjaustyti, o tai padidina sūrio grūdelių susitraukimo gebą.
  • Aukšta kokybė - siūlomas kalcio chloridas yra maistinės kokybės, saugus sveikatai.
  • Lengvas dozavimas - skysta forma ir lašintuvas palengvina produkto dozavimą
  • Alaus gamybai - kalcis suteikia alui švelnų, pilną, stabilų skonį ir prisideda prie baltymų flokuliacijos.

Kalcio chloridas yra priemonė, naudojama sūrininkystėje siekiant padidinti sūrio išeigą. Tai būtinas priedas, kai naudojame žemos pasterizacijos arba šviežią pieną, kuriame mažai kalcio. Kalcio chloridas gerina pieno konsistenciją ir krešėjimą. Jo naudojimas mažina kazeino bei riebalų nuostolius. 

Dėl kalcio chlorido sūrio krešulys yra tvirtesnis ir lengviau apdorojamas, o tai palengvina sūrio grūdelių susitraukimą.


Produkto koncentracija 33%.

Pakuotės pakanka 125–250 L pieno.

Maistinė siūlomo kalcio chlorido kokybė lemia, kad tinkamai dozuojamas jis palankiai veikia kalcio pasisavinimą organizme. Be to, ši priemonė pravers ir alaus gamyboje, be kita ko, siekiant suteikti pilną, stabilų skonį.


Dozavimas:

40 lašų (2 ml) 10 L šviežio pieno

80 lašų (4 ml) 10 L žemos pasterizacijos pieno


Naudojimo būdas:

Prieš naudojimą suplakite. Į pašildytą pieną įpilkite kalcio chlorido. Viską gerai išmaišykite. Produktą reikia įdėti prieš įskiepijant bakterijų kultūras ir prieš dedant fermentą (renetą). Naudokite pagal gamintojo dozavimą — per didelis kalcio chlorido kiekis gali suteikti gaminiui kartumo.


DĖMESIO: Dirgina akis. Patekus į akis, kelias minutes atsargiai plaukite vandeniu.


Pakuotės matmenys:

∅ 3,8 cm

aukštis 9,6 cm

grynasis tūris 50 ml.

Masė
50.0 g

Skystas kalcio chloridas, 50 ml

Skystas kalcio chloridas, 50 ml ['skystas kalcio chloridas', ' sūrio gamybai', ' sūrio krešulys', ' kalcio chloridas sūrių gamybai', ' druska sūrių gamybai', ' sūrininkystė', ' alaus gamybai']
mėgstamiausi

3,36 €

67,20 EUR/l

Pridėti į krepšelį