Kalcio chloridas sūriui - 100 g

SIMBOLIS: 411215
EAN: 5904816001525

1,85 €

Pridėti į krepšelį

18,50 EUR/kg

SIMBOLIS: 411215
EAN: 5904816001525


APRAŠYMAS

Sūrininkystei- būtinas produktas naudojant žemo pasterizavimo pieną ir šviežią pieną, kuriame mažai kalcio.Didesnė sūrio gamybos išeiga- kalcio chloridas gerina pieno krešėjimą, krešulio tvirtumą ir jo apdorojimą.Lengvesnis krešulio pjaustymas- tvirtą krešulį lengviau supjaustyti, todėl didėja sūrio... daugiau >

SIUNTIMAS: artimiausią darbo dieną
sužinokite daugiau »
14 DIENŲ PREKIŲ GRĄŽINIMO LAIKOTARPIS be priežasties!
sužinokite daugiau »

  • Sūrininkystei - būtinas produktas naudojant žemo pasterizavimo pieną ir šviežią pieną, kuriame mažai kalcio.
  • Didesnė sūrio gamybos išeiga - kalcio chloridas gerina pieno krešėjimą, krešulio tvirtumą ir jo apdorojimą.
  • Lengvesnis krešulio pjaustymas - tvirtą krešulį lengviau supjaustyti, todėl didėja sūrio grūdelių susitraukimo geba.
  • Aukšta kokybė - siūlomas kalcio chloridas turi maistinius sertifikatus, yra saugus sveikatai.
  • Alaus darybai - kalcio jonai suteikia alui švelnų, pilną, stabilų skonį ir skatina baltymų flokuliaciją.
  • Didelė pakuotė, ekonomiškas pasirinkimas - 100 g produkto pakanka 1000 - 1420 L pieno ir yra gerokai pigesnė už mažesnes pakuotes.


Kalcio chloridas – priemonė, naudojama sūrininkystėje siekiant padidinti sūrio gamybos išeigą. Tai būtinas priedas, kai naudojamas žemo pasterizavimo arba šviežias, mažo kalcio kiekio pienas. Kalcio chloridas pagerina pieno konsistenciją ir krešėjimą. Jo naudojimas sumažina kazeino ir riebalų nuostolius.

Dėl kalcio chlorido sūrio krešulys yra tvirtesnis ir lengviau apdorojamas, o tai didina sūrio grūdelių susitraukimo gebą.

Mūsų produktas pasižymi didele 94-96% koncentracija ir yra labai išeigus.

Pakuotės pakanka 1000-1420 L pieno.

Siūlomo kalcio chlorido maistinė kokybė lemia, kad tinkamai dozuojant jis palankiai veikia organizmo kalcio pasisavinimą. Be to, ši priemonė pravers ir aludarystėje, be kita ko siekiant suteikti pilną, stabilų skonį.


Dozavimas:

Kalcio chloridą reikia naudoti proporcija 0,7-1 g (žiupsnelį) kalcio chlorido 10 L pieno.


Naudojimo būdas:

Rekomenduojamą kiekį kalcio chlorido ištirpinkite 50 ml virinto vandens ir supilkite į pieną. Produktą reikia įdėti prieš įskiepijant bakterijų kultūras ir prieš dedant sūrinį fermentą (renetą). Laikykitės gamintojo dozavimo – per didelis kalcio chlorido kiekis gali sukelti gaminio kartumą.


DĖMESIO:

Dirgina akis. Patekus į akis, kelias minutes atsargiai plaukite jas vandeniu.

Pakuotės matmenys:

  • ilgis 12 cm
  • plotis apie 1,8 cm
  • aukštis 18 cm
  • grynasis svoris 100 g
Masė
100.0 g

Wydajność
1000–1420 l pieno

Przeznaczenie
skirta sūriui

Kalcio chloridas sūriui - 100 g

Kalcio chloridas sūriui - 100 g ['sūrio gamybai', ' sūrio krešulys', ' kalcio chloridas sūrio gamybai', ' druska sūrio gamybai', ' sūrininkystė', ' alaus gamybai', ' didelė pakuotė']
mėgstamiausi

1,85 €

18,50 EUR/kg

Pridėti į krepšelį