Naminė sūrio gamyba – vienas patraukliausių Slow Food būdų. Toks sūris skaniausias su šviežia, kvepiančia duona ir vynu – taip pat namų gamybos. Verta valgyti sveikus, pačių pasigamintus sūrius ir ragauti juos jaukioje aplinkoje, artimųjų ir bičiulių rate.
Fermentiniai sūriai – lengviausi ir greičiausi pagaminti namų sąlygomis. Juos galima patiekti tiek pikantiškai, tiek saldžiai – su vaisiais ar džiovintais vaisiais bei riešutais. Šio gardaus, švelnaus ir kreminio sūrio porciją pasigaminsite naudodami mūsų tvirtą, universalią, apvalią sūrio formą. Formos paviršiuje esančios skylutės, skirtos išrūgoms nutekėti, padeda pašalinti jų perteklių iš sūrio masės ir leidžia gauti tvirtos konsistencijos sūrį. Forma pagaminta iš aukštos kokybės, tvirtos ir ilgaamžės, skaidrios medžiagos. Dažiklių neturinti medžiaga neveikia gaminamų sūrių spalvos, o formos funkcionalumu galėsite džiaugtis labai ilgai. Forma yra labai patogi ir paprasta naudoti – joje vienu kartu galite paruošti 250 g masės porciją. Todėl forma puikiai tiks tiek pradedantiesiems sūrininkams, tiek profesionalams!
Matmenys:
Ø vid. 8,0 cm
vidinis aukštis 7,2 cm
Ø išor. 8,4 cm
išorinis aukštis: 7,4 cm