Sūrių rūkymo tinklelis, ilgis 3 m

SIMBOLIS: 411402
EAN: 5908277706128

2,27 €

Pridėti į krepšelį

0,76 EUR/m

SIMBOLIS: 411402
EAN: 5908277706128


APRAŠYMAS

Nepakeičiama virtuvėje, pravers gaminant naminius sūrius, taip pat rūkant, apvirinant, kepant, džiovinant ir brandinant įvairių rūšių mėsą.Universalaus pynimo - idealiai tinka sūrių gamybai, taip pat mėsos rūkymui, apvirinimui, kepimui, džiovinimui ir brandinimui.Saugus naudoti - sūrio gamybos metu ... daugiau >

SIUNTIMAS: artimiausią darbo dieną
sužinokite daugiau »
14 DIENŲ PREKIŲ GRĄŽINIMO LAIKOTARPIS be priežasties!
sužinokite daugiau »

Nepakeičiama virtuvėje, pravers gaminant naminius sūrius, taip pat rūkant, apvirinant, kepant, džiovinant ir brandinant įvairių rūšių mėsą.


  • Universalaus pynimo - idealiai tinka sūrių gamybai, taip pat mėsos rūkymui, apvirinimui, kepimui, džiovinimui ir brandinimui.
  • Saugus naudoti - sūrio gamybos metu krešulys neišbėga į išorę.
  • Patogus ir praktiškas - 3 m ilgio tinklelis, kurį galima kirpti pagal poreikį.
  • Atsparus temperatūrai - tinka kepimui (w temperaturze do 220°C, do 120 minut) oraz parzenia (w temperaturze do 125°C, do 120 minut).
  • Patvirtinta kokybė - turi PZH sertifikatą, naudojama medžiaga nedaro įtakos gaminių skoniui ir kvapui.


Universalaus pynimo tinklelis – nepakeičiamas tarp naminių sūrių gamybos priedų. Puikiai tiks ne tik sūrininkystėje ir produktų rūkymui, bet taip pat gali būti naudojamas kepimui (w temperaturze do 220°C, do 120 minut) oraz parzenia (w temperaturze do 125°C, do 120 minut). Itin saugus naudoti – gaminant naminius sūrius galite būti tikri, kad krešulys neišbėgs į išorę. Tinklelio gamybai naudojama medžiaga nedaro įtakos gaminių skoniui ir kvapui.


Receptas naminiam rūkytam sūriui


Ingredientai 1 kg sūrio:

  • 10 L žemo pasterizavimo pieno (do 74°C) arba šviežio
  • 11 lašų mikrobiologinio reneto (fermento) sūriui strong
  • 2 g kalcio chlorido


Receptas:

  1. Kalcio chloridą ištirpinkite 50 ml drungno vandens ir supilkite į pieną, pašildytą iki 38-40°C.
  2. Renetą ištirpinkite 50 ml drungno vandens ir palikite valandai. Kai susiformuos standus krešulys, supjaustykite jį 1 cm dydžio kubeliais ir palikite 10-15 min. Susidariusią sūrio masę perkelkite į formą, švelniai nuspausdami išrūgas.
  3. Puode pašildykite vandenį iki 75°C, padalykite sūrio masę taip, kad porcijos tilptų delne – kelis kartus jas nuplikydami. Po kiekvieno apvirinimo porcijas nuspauskite, kad pašalintumėte kuo daugiau išrūgų. Kai sūrio konsistencija taps panaši į vientisą plastišką masę, suformuokite ją ir įdėkite į sūrių gamybos tinkleli.
  4. Paruoškite sūrymą: kiekvienam 1 L vandens įdėkite 180 g druskos, tuomet 12 val. jame pamirkykite atvėsintą sūrį. Išėmę iš sūrymo, sūrį švelniai nusausinkite, o tuomet rūkykite, geriausia šaltu dūmu – esant iki 35-40°C, 2-3 val.
  5. Paruošta!


Leiskitės į kulinarinį nuotykį su Browin sūrių gamybos tinkleliu ...nes namuose pagaminta – geriau!

Dėmesio: tinklelis po ištempimo pasiekia gamintojo deklaruotą matmenį.

Ilgis
300 cm

Plotis
12 cm

Masė
18.0 g

Sūrių rūkymo tinklelis, ilgis 3 m

Sūrių rūkymo tinklelis, ilgis 3 m ['rūkymo tinklelis', ' mėsos tinklelis', ' kur nusipirkti mėsos tinklelį', ' namų gaminiai', ' sūrio rūkymas', ' sūrių rūkymas']
mėgstamiausi

2,27 €

0,76 EUR/m

Pridėti į krepšelį