1,66 €
1,33 €
Žemiausia kaina per pastarąsias 30 dienų: 1,33 €
1,33 EUR/vnt.
"Mano hobis: NAMINIO VYNO GAMYBA" - knyga anglų kalba
Vynas – kaip ir muzika, literatūra ar teatras – suteikia tuos ypatingus įspūdžius ir emocijas, kurie įaudrina arba ramina pojūčius, žadina vaizduotę ir skatina egzistencines refleksijas.
Vynas jungia kartas, palengvina ryšių užmezgimą ir socialinių santykių gilinimą.
Dėl galimybės naudoti naujas vynmedžių veisles, pritaikytas sudėtingesnėms auginimo sąlygoms, įvairiuose regionuose - taip pat ir vėsesnio klimato - atsiranda nuostabūs dideli vynuogynai ir mažesni, ne mažiau žavūs vynuogynėliai, įkuriami namų soduose. Puikų kraštovaizdžio elementą sudaro ir sodai, kuriuose pagal amžiną metų laikų ritmą sunoksta savo gausa viliojantys vaisiai - jie taip pat puikiai tinka vynams ir sidrui.
Šis vadovas skirtas mėgėjams vyndariams, dirbantiems labai mažais mastais. Atsižvelgiant į jų poreikius, jame aptariamos svarbiausios vyndarystės žaliavos, nuoseklūs vynifikacijos proceso etapai ir vyno priežiūros principai jo brandinimo metu.
Pasinaudokime pridėtais receptais ir kurkime įdomius, gerus gėrimus, kad galėtume mėgautis nepakartojamais įspūdžiais, kuriuos suteikia ragaujamas vynas, sidras ar midus iš savo namų rūsio.
dr. inž. EWA KWAPISZ - biotechnologė, vadovė ir buvusi akademinė dėstytoja, besispecializuojanti fermentų ir organinių rūgščių gamyboje, vyndarinių mielių ir maistinių medžiagų gamybos technologinės linijos bendraautorė, entuziastė, turinti didžiulę patirtį tobulinant enologinius procesus.
Nebūtų perdėta teigti, kad vynas yra kilniausias stimuliantas pasaulyje - tapęs neatsiejama mūsų gyvenimo būdo ir plačiąja prasme kultūros dalimi. Kaip ir muzika, literatūra bei teatras, jis suteikia tuos ypatingus išgyvenimus ir emocijas, kurie arba sužadina, arba nuramina pojūčius, žadina vaizduotę ir skatina egzistencinę refleksiją.
Dėl galimybės naudoti naujas vynmedžių veisles, pritaikytas sudėtingesnėms auginimo sąlygoms, įvairiuose regionuose, įskaitant ir vėsesnio klimato, ėmė rastis nuostabūs dideli vynuogynai - taip pat ir mažesni, bet ne mažiau žavūs, kuriami žmonių kiemuose. Soduose, kurie yra dar viena puiki kraštovaizdžio dalis, pagal amžiną metų laikų ritmą sunoksta gausa viliojantys vaisiai, puikiai tinkantys vynams ir sidrui.
Šis vadovas skirtas mėgėjams vyndariams, dirbantiems labai mažais mastais. Atsižvelgiant į jų poreikius, jame aptariamos svarbiausios vyndarystės žaliavos, tolesni vynifikacijos proceso etapai ir vyno priežiūros principai jo brandinimo metu.
Pasinaudokime pridėtais receptais ir kurkime gerus, įdomius gėrimus, kad galėtume mėgautis unikaliomis patirtimis, kurias suteikia ragaujamas vynas, sidras ar midus iš mūsų pačių rūsio.
EWA KWAPISZ, BEng, MSc - biotechnologė, vadovė ir buvusi akademinė dėstytoja, besispecializuojanti fermentų ir organinių rūgščių gamyboje, vyndarinių mielių ir maistinių medžiagų gamybos technologinės linijos bendraautorė, entuziastė, turinti didelę patirtį tobulinant enologinius procesus.