Mėgstate tobulai paruoštus, sultingus steikus? Norite, kad virta, kepta ir ant grotelių kepta mėsa būtų trapi ir švelni, o jos skonį pabrėžtų naudojami prieskoniai ir marinatų? Rinkitės mūsų mėsos adatinį minkštiklį – nepakeičiamą įrankį virtuvėje, taip pat ruošiant patiekalus ant grilio. Naudotis minkštikliu itin paprasta ir kartu saugu. 56 nerūdijančio plieno peiliukai, paslėpti plastikiniame korpuse, dėl specialaus saugiklio išsistumia tik tada, kai prietaisas prispaudžiamas prie mėsos. Todėl nereikia bijoti atsitiktinių įsipjovimų! Laikant prietaisą stalčiuje peiliukų išsistūmimą galima visiškai užblokuoti!
DĖMESIO: aštrūs peiliukai! Saugų prietaiso laikymą užtikrina blokada, leidžianti visiškai užrakinti peiliukų išsistūmimą iš minkštiklio!
Kodėl verta pradurioti mėsą prieš terminį apdorojimą?
Pirma - ši procedūra leidžia sutrumpinti virimo, kepimo ir grilinimo laiką net iki 50%! Antra - leidžia geriau įsigerti marinatams ir prieskoniams. Mėsos skaidulinė struktūra tampa minkšta, o patiekalai – trapesni ir sultingesni. Mėsos badymas taip pat padeda išvengti patiekalo tūrio sumažėjimo kepimo metu!
Trečia - apdorojimo metu mėsa išlaiko natūralias sultis, tampa skanesnė, lengviau valgoma ir lengviau virškinama!
Techniniai duomenys: