Ar rūpinatės tinkama temperatūra kepimo, plikymo, rūkymo ar virimo metu? Turime Jums patikrintą įrangą, kuri palengvins darbą virtuvėje ruošiant skanų, namų maistą.
Patvarus, kokybiškai pagamintas gastronominis termometras iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno. Idealiai tinka kontroliuoti temperatūrą rūkymo ir kepimo ant grotelių proceso metu. Prietaisas turi ilgą zondą: 20,5 cm ilgio ir 0,4 cm skersmens.
Turi specialų temperatūros jutiklį – zondą, kuris tiksliai matuoja ruošiamo patiekalo temperatūrą. Prietaisas pasižymi plačia temperatūros skale – nuo 0 iki 120 °C, pateikta dideliame ir lengvai įskaitomame juodame ciferblate.
Ar kulinarinio proceso temperatūros kontrolė gali tapti vaikiškai paprasta? Žinoma! Kad tinkamai išmatuotumėte temperatūrą, tiesiog įsmeikite zondą į ruošiamą mėsą. Temperatūros jutiklis yra tarp 0,5 cm ir 1 cm nuo zondo pradžios, todėl pasirūpinkite, kad termometras būtų tinkamai įsmeigtas į gaminamą patiekalą.
Naudokite mūsų profesionalų kulinarinį termometrą su ilgu zondu ir mėgaukitės skaniais, namų gaminiais!
Atminkite, prieš naudodami termometrą reikia nuimti apsauginį dangtelį.