Mėgstate puikiai paruoštus sultingus steikus? Norite, kad jūsų virta, kepta ir ant grotelių kepta mėsa būtų trapi ir švelni, o jos skonį pabrėžtų prieskoniai ir marinatai? Rinkitės mūsų adatinį mėsos minkštiklį - įrenginį, nepakeičiamą virtuvėje, taip pat ruošiant grilio patiekalus. Naudotis minkštikliu itin paprasta ir kartu saugu. Plastikiniame korpuse paslėpti 2,8 cm ilgio metaliniai ašmenys išsistumia iš įrenginio tik tada, kai jis prispaudžiamas prie mėsos. Todėl nereikia bijoti atsitiktinai įsipjauti! Kodėl rekomenduojama badyti mėsą? Pirma - ši procedūra leidžia sutrumpinti virimo, kepimo ir grilinimo laiką net iki 50%! Antra - leidžia geriau įsigerti marinatams ir prieskoniams. Pluoštinė mėsos struktūra tampa minkšta, o patiekalai - trapesni ir sultingesni. Mėsos badymas taip pat padeda išvengti viso patiekalo tūrio sumažėjimo kepimo metu!