Ketaus pakabinamas katilas su keptuve

SIMBOLIS: 330515
EAN: 5904816005417

96,53 €

71,53 €

Pridėti į krepšelį

Žemiausia kaina per pastarąsias 30 dienų: 47,03 €

71,53 EUR/vnt.

SIMBOLIS: 330515
EAN: 5904816005417


APRAŠYMAS

Universalus katilas - aukštos kokybės ketinis puodas su kojelėmis, laikikliu pakabinimui ant trikojo, dangčiu ir jo pakėlimo rankena. Puodą galima pastatyti ugniakure, o dangtį naudoti kaip keptuvę.Daugiau galimybių gaminti skanius patiekalus lauke - indas leidžia naudotis tiek uždaru ketiniu katilu... daugiau >

SIUNTIMAS: artimiausią darbo dieną
sužinokite daugiau »
14 DIENŲ PREKIŲ GRĄŽINIMO LAIKOTARPIS be priežasties!
sužinokite daugiau »

Universalus katilas - aukštos kokybės ketinis puodas su kojelėmis, laikikliu pakabinimui ant trikojo, dangčiu ir jo pakėlimo rankena. Puodą galima pastatyti ugniakure, o dangtį naudoti kaip keptuvę. 

 

  • Daugiau galimybių gaminti skanius patiekalus lauke - indas leidžia naudotis tiek uždaru ketiniu katilu, tiek puodu ir atskirai dangčiu, idealiai tinkančiu kaip keptuvė. Katilas yra su laikikliu pakabinimui ant trikojo. 
  • Idealus virimas ir kepimas virš ugnies - nemažos talpos (9 L) katilas su galimybe dangtį (3 L) naudoti kaip keptuvę – puiki alternatyva griliui šeimos ar draugų rate. Suteikia galimybę virti skanius ir aromatingus vieno puodo patiekalus bei kepti keptuvėje. 
  • Universalus dizainas - katilą galima pastatyti ant kojelių arba pakabinti ant trikojo tiek prie laužo, tiek naudojant ugniakurą. Dangtis kaip keptuvė puikiai tiks ant trikojo grotelių. 
  • Puiki medžiaga - aukštos kokybės ketus, kuris tradiciškai puikiai tinka patiekalų ruošimui ir yra tiesiog idealus vaišėms gryname ore. 
  • Pastorinta rankena - užtikrina saugų ir patogų dangčio pakėlimą.

 

Ypač naudingas ir kartu įspūdingas katilas iš aukštos kokybės ketaus – puodas su kojelėmis, laikikliu pakabinimui ant trikojo, dangčiu ir rankena jo pakėlimui. Puodą galima pastatyti ugniakure, o dangtį naudoti kaip keptuvę. Rankena yra pastorinta, todėl dangtį patogu kelti. 

Dėl tokių naudojimo galimybių katilas puikiai tiks virimui ir kepimui lauke – sode ar sodyboje, ypač naudojant ugniakurą ir trikojį. O stovyklaujant leis virš laužo paruošti skanius vieno puodo patiekalus. 

Didelė indo talpa suteikia galimybę kurti patrauklius šeimos valgius ir sočias porcijas draugų būriui. 

Plokščią katilo dangtį galima apiberti kaitriomis žarijomis, todėl patiekalų virimas ar duonos kepimas vyks tolygiau.

 

Puodo talpa: 9 L

Dangčio talpa: 3 L

Medžiaga: ketus 


Pagrindiniai matmenys:

  • Ø apatinis išorinis 29 cm
  • Ø išorinis ties puodo viršumi 37 cm
  • bendras puodo aukštis su dangčiu 21 cm
  • aukštis be dangčio 14 cm


Ketus – tradicinė, puiki medžiaga, dėl kurios ant ugnies ruošiami patiekalai įgauna išskirtines skonio ir aromato savybes, o taip pat išsaugo daugiau sveikatai naudingų medžiagų. Kad ketiniai indai tarnautų kuo geriau ir ilgiau, būtina laikytis tam tikrų taisyklių. 

 

Naudojimas: 

Prieš pirmą naudojimą ketinį katilą būtina išdeginti. Tam reikia katilą patepti aliejumi, pripildyti vandens ir pastatyti ant įkurtos laužo ugnies; uždengti ir virti apie 30 minučių. Po to palikti katilą atvėsti, tuo metu atsargiai perplaunant jo sieneles karštu vandeniu, naudojant šluostę ant pagaliuko arba medinį šaukštą (Dėmesio! Katilas bus labai karštas!). Kitas katilo išdeginimo būdas – įpilti į jį 1 L aliejaus ir išdeginti 30 minučių. Procesui vykstant aliejaus spalva pasikeis. Dėmesio! Išdeginant katilą šiuo būdu, negalima papildomai pilti daugiau aliejaus ar vandens! Išdegimo procesą reikia nuolat stebėti ir nepalikti katilo be priežiūros, nes aliejus gali išbėgti ir užsiliepsnoti.

 

Daugiau apie katilų išdegimo ir priežiūros metodus rasite mūsų straipsnyje.


Tinkamai prižiūrint katilą, prieš ir po kiekvieno naudojimo jį reikia kruopščiai nuplauti ir ant vidinio paviršiaus paskirstyti vieną arbatinį šaukštelį valgomojo aliejaus. Negalima statyti tuščio katilo virš šilumos šaltinio ir staigiai keisti indo temperatūros. Ketus labai jautrus dideliems temperatūrų skirtumams. 

 

Katilą reikia kaitinti palaipsniui – jei temperatūra per aukšta, ketus taps trapus ir gali įskilti. Įkaitinto ketaus negalima užpilti šaltu vandeniu. Tai sukelia terminį šoką ir dėl to katilas gali įskilti. Taip pat nerekomenduojame jo plovimui naudoti ploviklių – ketus geriausia plauti vien tik vandeniu. Galima naudoti šiek tiek smėlio arba druskos, kurie padės pašalinti sunkiau pašalinamus nešvarumus, rūdžių pėdsakus ar pridegimus.

 

Dėmesio! Ketiniai indai skirti tik maisto ruošimui. Juose negalima laikyti patiekalų!

Ilgis
40 cm

Plotis
41.5 cm

Aukštis
22 cm

Masė
12.04 kg

Pojemność
12.0 L

Ketaus pakabinamas katilas su keptuve

Ketaus pakabinamas katilas su keptuve ['ketaus katilas', ' katilas ant laužo', ' katilas su keptuve', ' čigoniškas katilas', ' vengriškas katilas', ' guliašas iš katilo', ' katilas ugniakurui', ' medžiotojų puodas', ' medžiotojų katilas', ' ketaus indas', ' dovana', ' ketaus keptuvė', ' ketaus puodas su keptuve', ' pakabinamas katilas', ' kabinamas katilas']
mėgstamiausi

96,53 €

71,53 €

71,53 EUR/vnt.

Žemiausia kaina per pastarąsias 30 dienų: 47,03 €

Pridėti į krepšelį