Vyno mielės Burgund be išankstinio dauginimo, 20 ml

SIMBOLIS: 400121
EAN: 5904816000917

1,01 €

Pridėti į krepšelį

50,50 EUR/l

SIMBOLIS: 400121
EAN: 5904816000917


APRAŠYMAS

Idealu raudoniesiems vynams - skystos vyninės mielės BURGUND ypač rekomenduojamos vynams iš vaisių, t. y.: vyšnios, aronijos, juodosios vynuogės, mėlynės, juodasis šeivamedis.Paruoštas naudoti - produktas itin lengvai naudojamas ir nereikalauja išankstinio dauginimo. Prieš naudojimą supurtykite pake... daugiau >

SIUNTIMAS: artimiausią darbo dieną
sužinokite daugiau »
14 DIENŲ PREKIŲ GRĄŽINIMO LAIKOTARPIS be priežasties!
sužinokite daugiau »

  • Idealu raudoniesiems vynams - skystos vyninės mielės BURGUND ypač rekomenduojamos vynams iš vaisių, t. y.: vyšnios, aronijos, juodosios vynuogės, mėlynės, juodasis šeivamedis.
  • Paruoštas naudoti - produktas itin lengvai naudojamas ir nereikalauja išankstinio dauginimo. Prieš naudojimą supurtykite paketėlį su skysčiu, kad produktas gerai susimaišytų, o tuomet įpilkite į indą su vyno misa, kurios temperatūra 20–25 °C.
  • Ilgaamžė vyno spalva, patrauklus buketas - BURGUND mielių štamas užtikrina gilią ir ilgalaikę raudonojo vyno spalvą bei teigiamai veikia jo aromatą ir buketą.
  • Aukšta kokybė - kilnios skystos vyninės mielės BURGUND leis Jums paruošti naminį, skaidrų raudonąjį vyną, kurio alkoholio kiekis iki 14 %!
  • Iki 25 L misos - vienas 20 ml pakelis leis paruošti net 25 L Jūsų mėgstamo, naminio raudonojo vyno!


BURGUND mielės be išankstinio dauginimo – tai kilnios skystos vyninės mielės, skirtos raudonų vaisių ir uogų fermentacijai. Su jų pagalba paprastai sukursite nepakartojamą vyną: vyšnių, aronijų, vynuogių, mėlynių ir iš juodojo šeivamedžio. 

Šios mielės, skirtingai nei tradicinės skystos mielės, nereikalauja išankstinio dauginimo (pradinės mielių kultūros paruošimo). Jos skirtos tiesioginiam naudojimui. Nebereikia laukti 48 valandų, kol jos prisidaugins!

Naudodami jas lengvai ir sėkmingai pagaminsite puikius vynus, kurių alkoholio kiekis iki 14 %. Vieno 20 ml pakelio pakanka iki 25 L misos paruošti. Produktas paruoštas naudoti!

Naudojimas:

Prieš naudojimą supurtykite paketėlį su skysčiu, kad produktas gerai susimaišytų, o tuomet įpilkite į indą su vyno misa, kurios temperatūra 20–25 °C.


Dėmesio!

Visuose mielių inokulianto paruošimo etapuose laikykitės sterilių sąlygų.

Optimaliam fermentacijos procesui rekomenduojama pridėti maistinių medžiagų: Kombi (401020) arba Kombi Vita (401030).

Geriausia sunaudoti iki: tinkamumo terminas ir partijos Nr. nurodyti ant suvirinimo siūlės. Laikyti sausoje vietoje, kambario temperatūroje. Produktas skirtas tik enologijai, ne tiesioginiam vartojimui.


Sudedamosios dalys:

Salyklo misa, vanduo, citrinų rūgštis, mielės Saccharomyces cerevisiae, amonio vandeniliofosfatas (V).


Pakuotės matmenys:

  • ilgis 7,5 cm
  • plotis apie 0,5 cm
  • aukštis 10,6 cm
Masė
20.0 g

Przeznaczenie
raudonasis vynas

Rodzaj
skystos

Na ile litrów
25.0 L

Vyno mielės Burgund be išankstinio dauginimo, 20 ml

Vyno mielės Burgund be išankstinio dauginimo, 20 ml ['vyno mielės raudoniems vynams', ' kokios mielės aronijos vynui', ' vyno mielės tamsioms vynuogėms', ' aronijų vynas', ' vynuogių vynas', ' be išankstinio dauginimo', ' skystos mielės', ' vyno mielės', ' naminis vynas', ' mėlynių vynas', ' juodųjų šeivamedžių vynas']
mėgstamiausi

1,01 €

50,50 EUR/l

Pridėti į krepšelį