BURGUND mielės be išankstinio dauginimo – tai kilnios skystos vyninės mielės, skirtos raudonų vaisių ir uogų fermentacijai. Su jų pagalba paprastai sukursite nepakartojamą vyną: vyšnių, aronijų, vynuogių, mėlynių ir iš juodojo šeivamedžio.
Šios mielės, skirtingai nei tradicinės skystos mielės, nereikalauja išankstinio dauginimo (pradinės mielių kultūros paruošimo). Jos skirtos tiesioginiam naudojimui. Nebereikia laukti 48 valandų, kol jos prisidaugins!
Naudodami jas lengvai ir sėkmingai pagaminsite puikius vynus, kurių alkoholio kiekis iki 14 %. Vieno 20 ml pakelio pakanka iki 25 L misos paruošti. Produktas paruoštas naudoti!
Naudojimas:
Prieš naudojimą supurtykite paketėlį su skysčiu, kad produktas gerai susimaišytų, o tuomet įpilkite į indą su vyno misa, kurios temperatūra 20–25 °C.
Dėmesio!
Visuose mielių inokulianto paruošimo etapuose laikykitės sterilių sąlygų.
Optimaliam fermentacijos procesui rekomenduojama pridėti maistinių medžiagų: Kombi (401020) arba Kombi Vita (401030).
Geriausia sunaudoti iki: tinkamumo terminas ir partijos Nr. nurodyti ant suvirinimo siūlės. Laikyti sausoje vietoje, kambario temperatūroje. Produktas skirtas tik enologijai, ne tiesioginiam vartojimui.
Sudedamosios dalys:
Salyklo misa, vanduo, citrinų rūgštis, mielės Saccharomyces cerevisiae, amonio vandeniliofosfatas (V).
Pakuotės matmenys: