Vertinate subtilų sidro skonį ir aromatą? Turite daug obuolių ir nežinote, ką su jais daryti? Pradėkite savo kelionę į naminio sidro gamybą – tai palengvins mūsų nepakeičiamas naminių gėrimų gamybos produktas – aukštos kokybės džiovintos mielės Ciderini Sweet. Ši specialiai atrinkta sidro mielių padermė padės iš vaisių išgauti maksimalų aromatą ir skonį! Mielės skirtos saldaus obuolių sidro gamybai, tačiau su jomis galite paruošti ir kriaušių sidrą (perry), taip pat įvairias mažo alkoholio variacijas iš kitų vaisių sulčių. Greitai paruošiamo gaivaus gėrimo paruošimas labai paprastas: į bet kurias sultis įberkite žiupsnelį Ciderini Sweet ir viską fermentuokite 3 dienas kambario temperatūroje. Tuomet perkelkite gėrimą į šaldytuvą ir mėgaukitės mažo alkoholio, lengvai putojančiu gėrimu, idealiu vasaros dienoms. Išnaudokite visą Ciderini Sweet galią ir potencialą derindami mieles su maistine druska su vitaminu B1! Vieno 5 g mielių pakelio pakanka paruošti 15–20 L aromatingo gėrimo, kurio alkoholio kiekis gali siekti net 9 %. Ciderini Sweet – tai lengvai naudojamas produktas; rekomenduojama fermentacijos temperatūra – 15–25 °C.
Naudojimas:
Pakelio turinį ištirpinkite 100 ml virinto, iki 25 °C atvėsinto vandens ir palikite 20 min kambario temperatūroje. Po to tirpalą supilkite į fermentacijos talpą arba stiklinį balioną su vyno misa.
Sudedamosios dalys:
mielės Saccharomyces cerevisiae, emulsiklis: sorbitolio monostearatas.
Dėmesio!
Optimaliam fermentacijos procesui rekomenduojama pridėti maistinę druską B1 (401010).
Geriausia sunaudoti iki: galiojimo data ir partijos nr. nurodyti ant suvirinimo siūlės. Laikyti sausoje vietoje, kambario temperatūroje. Produktas skirtas tik enologijai, netinka tiesioginiam vartojimui.
Pakuotės matmenys: