Aukštos kokybės mielės - idealios midaus gamybai.
Enovini® Honey tai specialiai atrinktas, puikus dviejų vyno mielių padermių mišinys, užtikrinantis greitą ir stabilią fermentaciją sudėtingomis sąlygomis ir plačiame temperatūrų diapazone. Šios vertinamos „bayanus“ vyno mielės pasižymi padidintu atsparumu didelėms cukrų ir alkoholio koncentracijoms, todėl puikiai tinka gaminant namų midų
Svarbiausios savybės:
Naudojimo būdas:
Mielių iš anksto dauginti nereikia. Pakelio turinį išmaišykite 100 ml virinto ir atvėsinto iki 30°C vandens. Viską palikite 20 min, po to supilkite į balioną su midaus misa. Pridėkite maistinę medžiagą su vitaminu B1, po 4,5–11 g 10–25 L misos. Rūgštingumui padidinti rekomenduojama pridėti rūgštingumo reguliatorių Kwasomix po 15–30 g 10–25 L midaus misos.
Sudėtis:
vyno mielės Saccharomyces bayanus, emulsiklis: sorbitolio monostearatas.
Dėmesio!
Optimaliam fermentacijos eigai tikslinga pridėti maistinę medžiagą B1 (401010). Rūgštingumui padidinti rekomenduojama pridėti rūgštingumo reguliatorių Kwasomix (401820).
Geriausia sunaudoti iki: galiojimo data ir partijos Nr. nurodyti ant pakelio užlydymo. Laikyti sausoje vietoje, kambario temperatūroje. Produktas skirtas tik enologijai, netinka tiesioginiam vartojimui.
Pakuotės matmenys: