Mielės + maistinė medžiaga raudonam vynui Fermivin® VR5 VITA – tai idealiai suderintos mielės ir maistinė medžiaga, su kuriomis paruošite savo naminį vyną. Produktas leidžia pasiekti visišką ruošiamos giros fermentaciją. Geriausi mielių štamai užtikrina sklandžią fermentaciją vyšnių, vynuogių, aronijų, juodojo šeivamedžio ir mėlynių vynams. Rinkinys leis paruošti iki 25 l vyno.
Naudojimo būdas:
Mielių iš anksto dauginti nereikia. Sumaišykite jas su 100 ml virinto ir iki 30 °C atvėsinto vandens, tuomet palikite 20 min. Po to supilkite tirpalą į fermentacijos indą/baloną su vyno misa. Tinkamą maistinės medžiagos kiekį (1 g maistinės medžiagos/1,5–2,5 l misos) dozuokite trimis vienodomis porcijomis: I - prieš įpylant mieles, II - po 2–3 fermentacijos dienų, III - maždaug po 10 dienų, kai misos ° Blg nukrenta iki 8–12. Maistinės medžiagos porcijas ištirpinkite 100 ml misos, tuomet supilkite į indą/baloną ir išmaišykite.
Nedėkite maistinės medžiagos tiesiogiai į mielių starterį!
Sudėtis:
maistinė medžiaga 58,8 % (diamonio vandenilio fosfatas, neaktyvių mielių ląstelių komponentai, vitaminas B1 (tiamino hidrochloridas)), mielės 41,2 % (vyno mielės S. cerevisiae, emulsiklis: sorbitolio monostearatas).
Pakuotės matmenys: