Redukwas® Plus – rūgštingumo reguliatorius, 100 g

SIMBOLIS: 401833
EAN: 5904816010794

2,08 €

Pridėti į krepšelį

20,80 EUR/kg

SIMBOLIS: 401833
EAN: 5904816010794


APRAŠYMAS

Jei gaminate ir mėgstate naminius vaisių vynus, tikriausiai, kaip ir kiti vyndariai, neretai susiduriate su pernelyg didelio rūgštingumo problema Jūsų misose ir gėrimuose. Todėl susipažinkite ir pradėkite naudoti Redukwas® Plus - veiksmingą priemonę, kuri padės Jums sureguliuoti rūgštingumą vaisių, ... daugiau >

SIUNTIMAS: artimiausią darbo dieną
sužinokite daugiau »
14 DIENŲ PREKIŲ GRĄŽINIMO LAIKOTARPIS be priežasties!
sužinokite daugiau »

Jei gaminate ir mėgstate naminius vaisių vynus, tikriausiai, kaip ir kiti vyndariai, neretai susiduriate su pernelyg didelio rūgštingumo problema Jūsų misose ir gėrimuose. Todėl susipažinkite ir pradėkite naudoti Redukwas® Plus - veiksmingą priemonę, kuri padės Jums sureguliuoti rūgštingumą vaisių, turinčių daug citrinos rūgšties, misose, be būtinybės pernelyg skiesti misą ar dėti daug cukraus. Su Redukwas® Plus paprastai pakilsite į aukštesnį vyndarystės meistriškumo lygį, gaudami geresnės kokybės vyną. 


  • Rūgštingumo mažinimas misoje ir vyne iš serbentų, aviečių, agrastų ar gervuogių - naudojant Redukwas® Plus aiškiai pagerinsite šių vaisių vynų bendrą kokybę ir pabrėšite naudotos žaliavos natūralų skonį.
  • Subalansuotas vaisių skonis ir aromatas - Redukwas® Plus – tai mineralinio nurūgštinimo pasirinkimas – idealus būdas gauti tinkamo rūgštingumo misą ir vyną, be perteklinio skiedimo vandeniu ar pernelyg didelio saldinimo.
  • Pageidaujamo vaisių aromato ir skonio išgavimas - Redukwas® Plus leis Jums ryškiai pabrėžti naudotų vaisių originalias savybes.
  • Platus nurūgštinimo diapazonas - Redukwas® Plus ypač veiksmingai neutralizuoja vaisiuose natūraliai esančią citrinos rūgštį, mažindamas rūgštingumą 2–12 g/L ribose. 
  • Išeiga - viena Redukwas® Plus pakuotė leidžia sumažinti rūgštingumo lygį misose iki 60 litrų. 
  • Lengva naudoti kiekvienam - Redukwas® Plus – paprastas būdas sumažinti rūgštingumą misoje, tai įvertins tiek patyrę vyndariai, tiek pradedantieji entuziastai. 


Redukwas® Plus – tai produktas, pirmiausia skirtas serbentų, aviečių, agrastų ir gervuogių misų bei vynų, kuriuose gausu citrinos rūgšties, nurūgštinimui. Šio naujo produkto formulė leidžia gauti sodrų, aukštos kokybės vyną, pasižymintį pilnu vaisių aromatu ir skoniu. Išvengsite būtinybės nurūgštinti skiedžiant misą arba maskuoti didelį rūgštingumą pertekliniu cukraus kiekiu. 

Nurūgštinimo tikslas – sumažinti rūgštingumą iki 6–10 g/L, o šis procesas yra efektyviausias esant pradiniam misos/vyno rūgštingumui 12–18 g/L. Vaisiams, kurių pradinis rūgštingumas didesnis, pvz., serbentams (30–32 g/L), būtinas išankstinis praskiedimas (dažniausiai 1:1), kad būtų pasiektas rekomenduojamas pradinis rūgštingumo lygis. 


Redukwas® Plus turės teigiamos įtakos tinkamai fermentacijos proceso eigai, užtikrindamas mielėms optimalias veiklos sąlygas, didindamas jų našumą ir tinkamą vystymąsi.


Sudėtis: kalcio karbonatas, magnio hidroksikarbonatas. 

Masė
100.0 g

Redukwas® Plus – rūgštingumo reguliatorius, 100 g

Redukwas® Plus – rūgštingumo reguliatorius, 100 g ['rūgštingumo mažinimas', ' kalcio karbonatas', ' misos ir vyno nurūgštinimas misos ir vyno rūgštingumo sumažinimas', ' vynui', ' naminis vynas', ' rūgštingumo sumažinimas', ' rūgštingumo mažinimas', ' vynai iš rūgščių vaisių', ' serbentų vynas', ' agrastų vynas', ' aviečių vynas', ' gervuogių vynas', ' kaip pasigaminti skanų vaisių vyną', ' rūgšties kiekio sumažinimas vyne', ' priemonės vynui', ' rūgštingumas enologijoje', ' subalansuotas rūgštingumas', ' mineralinis nurūgštinimas', ' Redukwas', ' redukwas', ' Redukwas Plus', ' redukwas plus']
mėgstamiausi

2,08 €

20,80 EUR/kg

Pridėti į krepšelį