Jei gaminate ir mėgstate naminius vaisių vynus, tikriausiai, kaip ir kiti vyndariai, neretai susiduriate su pernelyg didelio rūgštingumo problema Jūsų misose ir gėrimuose. Todėl susipažinkite ir pradėkite naudoti Redukwas® Plus - veiksmingą priemonę, kuri padės Jums sureguliuoti rūgštingumą vaisių, turinčių daug citrinos rūgšties, misose, be būtinybės pernelyg skiesti misą ar dėti daug cukraus. Su Redukwas® Plus paprastai pakilsite į aukštesnį vyndarystės meistriškumo lygį, gaudami geresnės kokybės vyną.
Redukwas® Plus – tai produktas, pirmiausia skirtas serbentų, aviečių, agrastų ir gervuogių misų bei vynų, kuriuose gausu citrinos rūgšties, nurūgštinimui. Šio naujo produkto formulė leidžia gauti sodrų, aukštos kokybės vyną, pasižymintį pilnu vaisių aromatu ir skoniu. Išvengsite būtinybės nurūgštinti skiedžiant misą arba maskuoti didelį rūgštingumą pertekliniu cukraus kiekiu.
Nurūgštinimo tikslas – sumažinti rūgštingumą iki 6–10 g/L, o šis procesas yra efektyviausias esant pradiniam misos/vyno rūgštingumui 12–18 g/L. Vaisiams, kurių pradinis rūgštingumas didesnis, pvz., serbentams (30–32 g/L), būtinas išankstinis praskiedimas (dažniausiai 1:1), kad būtų pasiektas rekomenduojamas pradinis rūgštingumo lygis.
Redukwas® Plus turės teigiamos įtakos tinkamai fermentacijos proceso eigai, užtikrindamas mielėms optimalias veiklos sąlygas, didindamas jų našumą ir tinkamą vystymąsi.
Sudėtis: kalcio karbonatas, magnio hidroksikarbonatas.