Dvikomponentė, našiai, veiksmingai ir greitai veikianti misos skaidrinimo priemonė. Pašalina drumstumą ir nuosėdas po užbaigtos fermentacijos, kurios gali neigiamai paveikti galutinį produktą ir sukelti nepageidaujamą mielių poskonį. Klar Turbo Spirit idealiai tinka cukraus misoms ir košėms skaidrinti, nedarant įtakos galutiniam alkoholio skoniui. Vienos 65 g pakuotės pakanka skaidrinti net 25 L skysčio, o laikas, kurio reikia produktui, – vos... 24 valandos! Klar Turbo Spirit išskirtinumas – paprasta sudėtis iš vos dviejų komponentų: A - kieselsolis (silicio dioksido tirpalas) ir komponentas B - chitozano tirpalas.
Naudojimo būdas:
Pasibaigus fermentacijai skystį reikia nupilti nuo nuosėdų, kruopščiai išdegazuoti (CO2 perteklius pailgintų skaidrinimo laiką). Įdėti komponentą A proporcingai skaidrinamo skysčio kiekiui (turinio pakanka maks. 25 L skysčio). Tuomet švelniai maišyti 10 s ir palikti 1 val. Po šio laiko įdėti komponentą B proporcingai skysčio kiekiui. Švelniai maišyti apie 10 s. Viską palikti apie 24 val.
Sudėtis:
vanduo, silicio rūgštis, obuolių rūgštis, chitozanas (iš vėžiagyvių), konservantas: natrio metabisulfitas (sulfitai).
Dėmesio!
Žiemos ir vasaros sezono metu, esant ekstremalioms temperatūroms, produktas prieinamas tik pasirenkant atsiėmimą asmeniškai.
Pakuotės matmenys: