PRODUKTAS NEPRIEINAMAS
Refraktometras - praktiškas įrenginys, skirtas cukraus koncentracijai vyno misoje arba alaus misoje matuoti, išreikštai Brix laipsniais (% Brix), ir potencialiam alkoholio kiekiui vyne arba aluje (%) nustatyti.
Prieš naudojimą susipažinkite su prie gaminio pridėta naudojimo instrukcija - ir laikykitės pateiktų rekomendacijų dėl fokusavimo reguliavimo, prietaiso kalibravimo, mėginio tyrimo, prizmės ir plokštelės valymo.
Jei gaminate naminį vyną ar alų ir norite sužinoti cukraus koncentraciją savo vyno misoje arba alaus misoje, refraktometras leis tai išmatuoti greitai ir paprastai. Šis matuoklis taip pat padės įvertinti, koks gali būti potencialus alkoholio kiekis jūsų misoje. Įrenginyje naudojama ATC, t. y. automatinė temperatūros kompensacija, užtikrina tikslius rezultatus.
Prietaiso rodmenys grindžiami šviesos lūžio rodiklio tyrimu (paprastai tariant - šviesos lūžio krypties pasikeitimu, užlašinus mėginį ant refraktometro prizmės.)
Matavimo diapazonas:
Tikslumas: +/- 1% Brix, alkoholio atveju
Automatinė temperatūros kompensacija (ATC): 10°C ~ 30°C (50°F ~ 86°F)
Komplektą sudaro:
Refraktometro elementai: skaidri plokštelė, prizmė, kalibravimo varžtas, guminė rankena, fokusavimo žiedas, okuliaras