Patikimos sausos kepimo mielės itališkai picai kepti. Būtinai išbandykite mūsų produktą. Didelės 100 g pakuotės pakaks net 25 picoms paruošti.
Ar mėgstate picą? Jei jos užsinorėjote, į piceriją eiti nebūtina. Skaniausią itališką picą su plonu pagrindu lengvai iškepsite namuose. Sutaupysite pinigų ir smagiai praleisite laiką kepdami savo „paplotį“. Tai puikus būdas kartu praleisti laiką su šeima ar draugais. Tereikia, naudodami mūsų mieles, miltus, vandenį, druską ir alyvuogių aliejų, išminkyti tešlą, sudėti mėgstamus ingredientus – ir pica paruošta.
Naudodami mūsų mieles paruošite idealią picos tešlą, kuri bus pakankamai elastinga ir kurios nereikės ilgai minkyti.
Skirtingai nei įprastos sausos kepimo mielės, Browin mielės picai leidžia pasiekti itališkos picos tešlos struktūrą, todėl iškepus pagrindas bus pakankamai plonas ir per daug neiškils.
Sausos mielės picai tinka ir kitiems itališkiems kepiniams, pavyzdžiui, fokačiai, taip pat duonos lazdelėms ir kitiems užkandžiams.
Tinkamai laikomos sausoje vietoje sausos kepimo mielės ilgai išlieka aktyvios. Didelė pakuotė visada bus po ranka, kai užsimanysite picos. Be vargo paruošite itališką puotą, į kurią galėsite pakviesti tiek artimiausius, tiek tolimesnius bičiulius.
Koks picos receptas? Žemiau rasite mūsų greitą picos tešlos receptą. Toliau – pagal jūsų skonį.
Ingredientai picos tešlai:
Paruošimas:
Į dubenį suberkite miltus, druską ir mieles. Viską lengvai išmaišykite. Pamažu pilkite drungną vandenį. Kai tešla taps vientisa, perkelkite ją ant miltais pabarstyto darbo paviršiaus/kočiojimo lentos ir minkykyte 10 minučių, kol taps vienalytė ir elastinga (tešla nelips prie darbo paviršiaus/kočiojimo lentos).
Perkelkite tešlą į dubenį, uždenkite švariu, medvilniniu rankšluosčiu ir palikite 30–45 minutėms pakilti šiltoje vietoje (tešla padvigubės, susiformuos glitimo tinklas).
Pakilus tešlai, vėl išverskite ją ant miltais pabarstyto darbo paviršiaus/kočiojimo lentos, įpilkite alyvuogių aliejaus ir trumpai paminkykite.
Tuomet iškočiokite ir suformuokite taip, kad gautumėte ploną paplotį.
Kepkite su mėgstamais priedais apie 10–15 minučių 250°C temperatūroje (priklausomai nuo orkaitės), stebėkite, ar picos kraštai gražiai paruduoja.
Sudėtis: sausos mielės Saccharomyces cerevisiae, emulsiklis: sorbitolio monostearatas.
Grynoji masė: 100 g