Norite, kad gaminimas būtų dar paprastesnis? Aprūpinkite savo virtuvę kulinariniu termometru mėsos kepimui, rūkymui ir virimui. Tvirta konstrukcija iš nerūdijančio plieno ir plastikinė apsauga, sauganti jį nuo nešvarumų ir pažeidimų, leis Jums ilgai džiaugtis jo funkcionalumu!
- Profesionali įranga Jūsų virtuvėje – kulinarinis termometras – itin paprastas ir lengvai naudojamas įrankis, naudingas kepant, rūkant ir verdant mėsą.
- Intuityvi skalė – be įprastos temperatūros skalės, termometras taip pat turi grafinę skalę, nurodančią idealią paruoštos paukštienos, kiaulienos, veršienos, ėrienos ir jautienos temperatūrą.
- Tvirta konstrukcija – termometras pagamintas iš nerūdijančio plieno, todėl yra atsparus aukštai temperatūrai ir tinka daugelio patiekalų kepimui, rūkymui bei virimui.
- Apsauga nuo pažeidimų – prie termometro pridedama plastikinė apsauga, kuria apsaugosite zondo smaigalį nuo nešvarumų ir pažeidimų.
Intuityvi grafinė skalė, esanti ant termometro, leidžia ne tik atlikti matavimą nuo 0 iki 120 laipsnių, bet ir nustatyti idealią mėsos kepimo temperatūrą, priklausomai nuo jos rūšies. Ant skalės esantys gyvūnų piešiniai nurodys, kokioje temperatūroje geriausia ruošti paukštieną, kiaulieną, veršieną, ėrieną ir jautieną.
Norint teisingai išmatuoti temperatūrą, pakanka įbesti zondą – smaigalį į ruošiamą mėsą. Temperatūros jutiklis yra tarp 0,5 cm ir 1 cm nuo zondo pradžios, todėl verta pasirūpinti, kad termometras būtų tinkamai įbestas į gaminamą patiekalą.
Aprūpinkite savo virtuvę kulinariniu termometru mėsos kepimui, rūkymui ir virimui ir kurkite patiekalus kaip geriausi!
Adatos/zondo matmenys:
Ø 0,4 cm
ilgis 12,5 cm.