Vyno rinkinys 4 PORY ROKU - Avietė

SIMBOLIS: 400001
EAN: 5908277717735

5,57 €

Pridėti į krepšelį

53,05 EUR/kg

SIMBOLIS: 400001
EAN: 5908277717735


APRAŠYMAS

Rinkinys vynui 4 PORY ROKU – su avietėmis – tai vaisių ir žiedų džiovintas mišinys bei vyno mielių ir maistinių medžiagų mišinys, su kuriuo paruošite 8–10 l skanaus, aromatingo vyno.Tinka gaminti bet kuriuo metų laiku – vyną iš džiovinio galite paruošti net pavasarį ar žiemą, kai sunku gauti šviežių... daugiau >

SIUNTIMAS: artimiausią darbo dieną
sužinokite daugiau »
14 DIENŲ PREKIŲ GRĄŽINIMO LAIKOTARPIS be priežasties!
sužinokite daugiau »

Rinkinys vynui 4 PORY ROKU – su avietėmis – tai vaisių ir žiedų džiovintas mišinys bei vyno mielių ir maistinių medžiagų mišinys, su kuriuo paruošite 8–10 l skanaus, aromatingo vyno.

 

  • Tinka gaminti bet kuriuo metų laiku – vyną iš džiovinio galite paruošti net pavasarį ar žiemą, kai sunku gauti šviežių vaisių!
  • Vynas su natūraliu aviečių atspalviu – rinkinį sudaro natūralūs, džiovinti ingredientai, tokie kaip avietės, obuoliai, aronijos uogos ir hibiskų žiedai.
  • Net iki 10 l vyno  rinkinys labai našus: 100 g džiovinio + 5 g mielių su maistinėmis medžiagomis pakaks net 10 l misos.
  • Iki 17% – į misą įdėję instrukcijoje nurodytą cukraus kiekį, gausite stiprų vyną (17 %). Jei mėgstate lengvesnį vyną, dėkite mažiau cukraus.
  • Vynas lengvai ir greitai – su 4 PORY ROKU rinkiniu paruošti vyną labai paprasta, o jau po 5 savaičių galėsite mėgautis gėrimu, paruoštu vartoti.

 

Jeigu norite gaminti vyną žiemą ar pavasarį, kai trūksta šviežių vaisių, arba vasarą nenorite skirti laiko sezoninėms gėrybėms apdoroti, turime praktišką sprendimą!

4 PORY ROKU – su avietėmis – tai vyno gamybos rinkinys, kuriame yra tinkamai parinktas vaisių ir žiedų džiovintas mišinys ir vyno mielių su maistinėmis medžiagomis mišinys. Nuo šiol bet kuris metų laikas bus tobulas gardiems namų vyno misoms ruošti.

 

105 g pakuotėje yra 100 g specialiai parinktų džiovinio ingredientų ir 5 g aukštos kokybės mielių su maistinėmis medžiagomis. Rinkinio pakaks paruošti 8–10 l aromatingo ir skoniu žavinčio vyno, kurio stiprumas fermentacijos metu gali siekti net 17 %.

 

Itin paprastas naudojimas lemia, kad tai puikus pasirinkimas ir pradedantiesiems namų vyndariams. Prie rinkinio ingredientų tereikia pridėti vandens, cukraus ir palikti misą kambario temperatūroje.

 

Gera naujiena nekantriesiems – optimaliomis fermentacijos sąlygomis vyno paragauti galėsite jau po 5 savaičių.

 

Džiovinio sudėtis:

obuoliai, aronijos uogos, hibiskų žiedai, aviečių uogos, kvapioji medžiaga.

 

Mielių su maistine medžiaga sudėtis:

mielės [vyno mielės S. cerevisiae, emulsiklis: sorbitolio monostearatas], diamonio vandeniliofosfatas, vitaminas B1.

 

Naudojimo būdas:

Vaisių džiovinį iš maišelio ir 2 kg cukraus suberkite į 10 l 85°C temperatūros vandens ir maišykite 3 min, palaikydami nurodytą temperatūrą. Tuomet viską supilkite į fermentacijos indą ir atvėsinkite iki kambario temperatūros. Tada įberkite mažosios sasetės turinį – vyno mieles su maistine medžiaga. Fermentuokite savaitę, po to misą nukoškite per sietelį. Įdėkite 0,5 kg cukraus ir fermentuokite vieną mėnesį. Norėdami praturtinti vyno charakterį, įdėkite 1 g tanino raudonam arba baltam vynui (arba supilkite dviejų pakelių juodosios arbatos užpilą).

Jei norite gauti intensyvesnį vyną, paruoškite jį pagal aukščiau pateiktą receptą, bet naudodami 1,6 kg cukraus ir 8 l vandens, o po savaitės įdėkite 0,4 kg cukraus ir palaukite, kol fermentacija pasibaigs.

Fermentacijos pabaigą nustatysite naudodami cukrometrą. Tikrinkite cukraus lygį kelias dienas iš eilės. Jei cukraus reikšmė nebekrenta, tai signalas, kad fermentacija baigėsi. Galite pradėti kitą etapą.

Skaidrinimas:

Palikite vyną nuskaidrėti, geriausia – vėsioje vietoje. Kai, žiūrėdami prieš šviesą į į taurę įpiltą gėrimą, pamatysite, kad vynas nebėra drumstas, galite jį nupilti nuo nuosėdų. Geriausia naudoti patogų automatinį sifoną, kuris sumažina grįžtamosios tėkmės ir nuosėdų sudrumstimo riziką (turi atbulinį vožtuvą).

Jei norite greičiau nuskaidrinti vyną po fermentacijos, naudokite kalio metabisulfitą proporcija 0,8 g/8 l – porciją ištirpinkite 50–100 ml vandens, tuomet įpilkite į misą ir gerai išmaišykite. Kalio metabisulfito tirpalas yra nestabilus, todėl paruoškite jį prieš pat naudojimą. Dėl būdingo aštraus sieros kvapo rekomenduojama produktą naudoti tik gerai vėdinamose patalpose.

 

Po paros įdėkite Klarowin 2 proporcija 1,9 g/8 l – pasvertą Klarowin 2 kiekį ištirpinkite 50 ml vandens ir įpilkite į vyną. Gerai išmaišykite. Rezultatas turėtų būti matomas maždaug po savaitės – dugne formuosis nusėdančios nuosėdos.

 

Taip pat rekomenduojame dar du 4 PORY ROKU vyno rinkinius: su erškėtuogėmis ir su spanguolėmis.


Pakuotės matmenys:

  • ilgis: 13 cm
  • plotis: apie 4 cm
  • aukštis: 22 cm
Masė
0.105 kg

Vyno rinkinys 4 PORY ROKU - Avietė

Vyno rinkinys 4 PORY ROKU - Avietė ['vaisinis vynas', ' daugiavaisinis vynas', ' vynas iš vaisių', ' gėlių vynas', ' vynas iš džiovinio', ' vynas iš džiovintų vaisių', ' vynas iš vaisių džiovinio', ' vynas iš aviečių', ' vynas iš obuolių', ' vynas iš aronijų', ' hibisko vynas', ' mišinys vynui', ' vyno gaminimo rinkinys', ' žiemos vynas', ' vaisių džiovinys', ' gėlių džiovinys', ' vyno receptas']
mėgstamiausi

5,57 €

53,05 EUR/kg

Pridėti į krepšelį