Vyno mielės Burgund, 20 ml

SIMBOLIS: 400120
EAN: 5904816918571

0,96 €

Pridėti į krepšelį

48,00 EUR/l

SIMBOLIS: 400120
EAN: 5904816918571


APRAŠYMAS

Taurios skystos vyno mielės – raudonam vynui – iki 14 % alk., 20 ml.​Naminiai vynai iki 14 % –mielės užtikrina gerą cukrų išfermentavimą, ilgalaikę spalvą ir patrauklų buketą.Idealiai tinka raudonam vynui – iš tamsių vynuogių, aronijų, gervuogių, serbentų, juodųjų šeivamedžių ir kt.Greita ir stabili... daugiau >

SIUNTIMAS: artimiausią darbo dieną
sužinokite daugiau »
14 DIENŲ PREKIŲ GRĄŽINIMO LAIKOTARPIS be priežasties!
sužinokite daugiau »

Taurios skystos vyno mielės – raudonam vynui – iki 14 % alk., 20 ml.


  • Naminiai vynai iki 14 % – mielės užtikrina gerą cukrų išfermentavimą, ilgalaikę spalvą ir patrauklų buketą.
  • Idealiai tinka raudonam vynui – iš tamsių vynuogių, aronijų, gervuogių, serbentų, juodųjų šeivamedžių ir kt.
  • Greita ir stabili fermentacija – plačiame 20–30 °C temperatūrų diapazone.
  • Didelis našumas – 20 ml skystų mielių leidžia paruošti nuo 5 iki 25 L misos.
  • Visas potencialas – naudojant mūsų pasiūloje esančias maistines medžiagas.


Pradedate kelionę į namų vyndarystę? Norite mėgautis aromatingu, sodraus skonio ir gražios spalvos raudonu vynu? Mėgstate rinktis aukštos kokybės produktus? Susipažinkite su mūsų vyno mielėmis Burgund – specialiai atrinktu taurių vyno mielių Saccharomyces cerevisiae kamienu, suspenduotu apsauginiame skystyje. Rekomenduojamos raudonam vynui – ypač iš trešnių, vyšnių, aviečių, renklodžių ir vengrinių slyvų, aronijų, gervuogių, juodųjų ir raudonųjų serbentų, juodųjų vynuogių, mėlynių, erškėtslyvių, juodųjų šeivamedžių. Šios mielės užtikrina greitą ir stabilią fermentaciją plačiame temperatūrų diapazone (20–30 °C), gerą cukrų išfermentavimą, ilgalaikę vyno spalvą ir patrauklų buketą. Naudodami naminio vyno gamyboje mūsų pasiūloje esančias maistines medžiagas suteiksite mielėms visą potencialą, dėl kurio Jūsų naminiai vynai džiugins artimuosius skoniu, aromatu ir spalva!


Svarbios savybės:

  • mielės skystyje
  • pakuotė 20 ml 5–25 L
  • fermentacijos temperatūra: 20–30 °C
  • alkoholis: iki 14 %
  • visas potencialas – naudojant maistines medžiagas: su vitaminu B1 ir Kombi Vita


Naudojimo būdas:

Skystas mieles reikia iš anksto padauginti, t. y. paruošti mielių užtaisą – vadinamąją mielių motinėlę. Į 1 L talpos butelį įpilkite 150 ml sulčių arba sudėkite 200 g susmulkintų vaisių, 300 ml vandens ir įdėkite 2 arbatinius šaukštelius cukraus. Butelį uždenkite vatos kamščiu ir pasterizuokite 30 min. Atvėsinus į butelį supilkite prieš tai supurtyto mielių paketėlio turinį. Visą mišinį palikite 1–2 paroms 22–26 °C temp., po to supilkite į fermentacinį indą arba balioną su vyno misa (5–25 L).


Dėmesio!

Visuose mielių užtaiso paruošimo etapuose laikykitės sterilių sąlygų – ypač atkreipkite dėmesį į indo, kuriame dauginsite mieles, švarą.

Optimaliam fermentacijos procesui rekomenduojama pridėti maistinių medžiagų: Kombi (401020) arba Kombi Vita (401030).

Geriausia sunaudoti iki: tinkamumo terminas ir partijos Nr. nurodyti ant suvirinimo siūlės. Laikyti sausoje vietoje, kambario temperatūroje. Produktas skirtas tik enologijai, netinka tiesioginiam vartojimui.


Sudedamosios dalys:

salyklo misa, vanduo, citrinos rūgštis, mielės Saccharomyces cerevisiae, amonio dihidrofosfatas.


Pakuotės matmenys:

  • ilgis 7,5 cm
  • plotis apie 1 cm
  • aukštis 10,6 cm
Masė
20.0 g

Na ile litrów
25.0 L

Rodzaj
skystos

Przeznaczenie
raudonasis vynas

W zestawie
ne

Vyno mielės Burgund, 20 ml

Vyno mielės Burgund, 20 ml ['vyno mielės', ' mielės Burgund', ' mielės raudonam vynui', ' skystos mielės', ' mielės skystoje formoje', ' Browin mielės', ' Biowin mielės', ' mielės vynui', ' vyndarystė', ' vyndarystės įranga', ' paprastos mielės vynui']
mėgstamiausi

0,96 €

48,00 EUR/l

Pridėti į krepšelį