Rafinuotos, džiovintos mielės – idealiai tinka stipriam obuolių sidrui.
Ciderini Strong – specialiai atrinkta sidro mielių padermė. Ji leidžia išgauti iš vaisių optimalų aromatų kiekį ir paruošti puikaus skonio naminį sidrą.
Svarbiausios ypatybės:
Naudojimo būdas:
Maišelio turinį sumaišykite su 100 ml virinto ir iki 30 °C atvėsinto vandens, palikite 20 min kambario temperatūroje. Po to laiko tirpalą supilkite į fermentacinį indą arba į balioną su vyno misa.
Sudėtis:
mielės Saccharomyces cerevisiae, emulgatorius: sorbitolio monostearatas.
Dėmesio!
Optimaliam fermentacijos procesui rekomenduojama pridėti maistinę medžiagą B1 (401010).
Geriausia sunaudoti iki: tinkamumo terminas ir partijos Nr. ant pakelio siūlės. Laikyti sausoje vietoje, kambario temperatūroje. Produktas skirtas tik enologijai, netinka tiesioginiam vartojimui.
Pakuotės matmenys: