Kilmingos, universalios, sausos vyno mielės - idealiai tinka visų rūšių stalo vynams.
Ypač rekomenduojamos vynams iš agrastų, kriaušių, abrikosų, braškių, grūdų, gudobelių, obuolių, erškėtuogių, baltųjų ir juodųjų vynuogių, rabarbarų, razinų, trešnių, vyšnių, aviečių, gervuogių, renklodžių ir vengrinių slyvų, juodojo šeivamedžio, aronijų, juodųjų, baltųjų ir raudonųjų serbentų, mėlynių.
Enovini® WS – specialiai atrinkta vyno mielių padermė, leidžianti išgauti iš vaisių optimalų aromatų kiekį. Šios mielės užtikrina švelnų, puikiai subalansuotą vyną, pasižymintį išraiškingu, išskirtiniu buketu, gražia ir stabilia spalva bei aukštu skaidrumu.
Svarbios savybės:
Naudojimo būdas:
Sachetės turinį sumaišykite 100 ml virinto ir atvėsinto iki 30°C vandens, palikite 20 min kambario temperatūroje. Po to tirpalą supilkite į fermentacinį indą arba balioną su vyno misa.
Išsamus saugos duomenų lapas pateiktas pridedamuose failuose.
Sudėtis:
vyno mielės Saccharomyces cerevisiae, emulsiklis: sorbitolio monostearinas.
Dėmesio!
Optimaliam fermentacijos procesui rekomenduojama pridėti mielių maistinės medžiagos: su vitaminu B1 (401010), Kombi Vita (401030).
Geriausia sunaudoti iki: galiojimo data ir partijos Nr. nurodyti ant suvirinimo siūlės. Laikyti sausoje vietoje, kambario temperatūroje. Produktas skirtas tik enologijai, netinka tiesioginiam vartojimui.
Pakuotės matmenys: