ViniTurbo - greitos fermentacijos mielės, 20 g

SIMBOLIS: 400402
EAN: 5908277716677

1,90 €

Pridėti į krepšelį

95,00 EUR/kg

SIMBOLIS: 400402
EAN: 5908277716677


APRAŠYMAS

ViniTurbo – tai kilnių vyninių mielių ir specialiai sukurtų maistinių medžiagų derinys, skirtas greitai vynuogių ir vaisių misų fermentacijai.Vynas per 1 mėnesį - Viniturbo mišinys leidžia greitai fermentuoti, todėl Jūsų vynas bus paruoštas jau po mėnesio.Stiprus vynas iki 17% - atrinktos vyninės mi... daugiau >

SIUNTIMAS: artimiausią darbo dieną
sužinokite daugiau »
14 DIENŲ PREKIŲ GRĄŽINIMO LAIKOTARPIS be priežasties!
sužinokite daugiau »

ViniTurbo – tai kilnių vyninių mielių ir specialiai sukurtų maistinių medžiagų derinys, skirtas greitai vynuogių ir vaisių misų fermentacijai.


  • Vynas per 1 mėnesį - Viniturbo mišinys leidžia greitai fermentuoti, todėl Jūsų vynas bus paruoštas jau po mėnesio.
  • Stiprus vynas iki 17% - atrinktos vyninės mielės ir specialiai sukomponuotos maistinės medžiagos užtikrina didelį cukrų išfermentavimą – iki 17%.
  • Tinka baltam, rausvam ir raudonam vynui - Viniturbo galite naudoti ruošdami bet kokį vynuogių ar vaisių vyną.
  • Skirta 25 L misos - vieno Viniturbo mielių pakelio pakanka paruošti 25 L misos.
  • Rekomenduojama fermentacijos temperatūra 20-27°C - optimali mielių darbo temperatūra yra greitos fermentacijos sąlyga.


Jei norite pasigaminti vyno, tačiau Jūs gąsdina ilgas laukimas, Viniturbo – kaip tik Jums. Tai kilnių vyninių mielių ir prie jų specialiai pritaikytų maistinių medžiagų mišinys, kurio dėka jau po 4 savaičių galėsite džiaugtis savo naminiu vynu. Viniturbo galite naudoti baltam, rausvam ir raudonam vynui – tiek iš vynuogių, tiek iš vaisių. Priklausomai nuo pridėto cukraus, pagamintame vyne galima pasiekti net iki 17% alkoholio.

Pakelis pakanka paruošti 25 L misos, kuriai optimali fermentacijos temperatūra yra 20-27⁰C.


Naudojimo būdas:

Pakelio turinį suberkite į 100 ml vandens, kurio temperatūra neviršija 30°C, ir gerai išmaišykite. Po 30 minučių viską supilkite į vyno misą. Fermentuokite 20-27°C temperatūroje 3-4 savaites, kol nustos išsiskirti CO2 ir vynas nuskaidrės. Gautą vyną galima vartoti iš karto arba brandinti.


Sudėtis:

vyninės mielės [S. cerevisiae mielės, emulgatorius: sorbitolio monostearatas], diamonio vandeniliofosfatas (V), vitaminas B1 (tiamino hidrochloridas)


Pastaba:

pakuotės turinį sunaudokite visą vienai misai.


Pakuotės matmenys:

ilgis 12 cm

plotis apie 0,5 cm

aukštis 17 cm

Masė
20.0 g

Przeznaczenie
baltasis vynas, raudonasis vynas, rožinis vynas

Rodzaj
sausos

Na ile litrów
25.0 L

ViniTurbo - greitos fermentacijos mielės, 20 g

ViniTurbo - greitos fermentacijos mielės, 20 g ['mielės su maistine medžiaga', ' vyno mielės su maistine medžiaga', ' vyno mielės su maistine medžiaga', ' mielės ir mielių maistinė medžiaga vynui', ' mielių maistinė medžiaga vynui', ' aktyvios sausos vyno mielės', ' vyno mielės', ' mielės vynui', ' vyno mielės', ' sausos vyno mielės', ' sausos mielės', ' sausos mielės vynui', ' mielės raudonajam vynui', ' mielės baltajam vynui', ' mielės rožiniam vynui']
mėgstamiausi

1,90 €

95,00 EUR/kg

Pridėti į krepšelį