Pektoenzym

SIMBOLIS: 401400
EAN: 5904816014259

1,98 €

Pridėti į krepšelį

198,00 EUR/l

SIMBOLIS: 401400
EAN: 5904816014259


APRAŠYMAS

Lengvesnis sulčių spaudimas - pektoenzimas atlaisvina vaisių struktūrąPektoenzimo pridėjimas - palengvina vyno skaidrinimą pasibaigus fermentacijai.Didelio išeigumo - 10 ml pakuotės užtenka maždaug 50 kg vaisiųFiolė su dangteliu - leidžia laikyti produktą ir vėliau panaudoti nepanaudotą likutį.Papra... daugiau >

SIUNTIMAS: artimiausią darbo dieną
sužinokite daugiau »
14 DIENŲ PREKIŲ GRĄŽINIMO LAIKOTARPIS be priežasties!
sužinokite daugiau »

  • Lengvesnis sulčių spaudimas - pektoenzimas atlaisvina vaisių struktūrą
  • Pektoenzimo pridėjimas - palengvina vyno skaidrinimą pasibaigus fermentacijai.
  • Didelio išeigumo - 10 ml pakuotės užtenka maždaug 50 kg vaisių
  • Fiolė su dangteliu - leidžia laikyti produktą ir vėliau panaudoti nepanaudotą likutį.
  • Paprastas naudoti - ištirpinkite preparatą 100 ml vandens, užpilkite vaisius pagal nurodymus ant pakuotės, išmaišykite ir palikite


Namų vyndarystė: sulčių spaudimas misai ir skysčio klampumo mažinimas, kuris padeda skaidrėjimui, taip pat sulčių spaudimas gėrimams dar niekada nebuvo toks paprastas! Pektoenzimas – fermentinis preparatas, padedantis išgauti sultis iš vaisių, nes atlaisvina jų struktūrą, o vėlesniuose etapuose tai taip pat skatina gerą skysčio skaidrėjimą. Vienos 10 ml pakuotės pakanka apie 50 kg vaisių – tačiau nebūtina sunaudoti visos pakuotės iš karto! Šio produkto privalumas tas, kad laikomas kambario temperatūroje jis išlaiko pastovų aktyvumą visą tinkamumo laiką, o tai užtikrina patogi pakuotė – fiolė su dangteliu. Pektoenzimo naudojimas itin paprastas, o rezultatai pranoks Jūsų lūkesčius! Mėgaukitės sodraus skonio ir aromato, skaidrios spalvos vynu ir išnaudokite vaisius 100% – nešvaistydami juose esančių vertingų sulčių! Pektoenzimas skaido vaisiuose esančius pektinus, todėl sumažėja skysčio klampumas ir teigiamai veikia skaidrinimo procesą po fermentacijos.


Naudojimo būdas:

Susmulkintus vaisius užpilkite nedideliu kiekiu vandens (1–2 l 10 kg vaisių): 40°C temperatūros vandeniu uogoms ir 80°C – obuoliams, kriaušėms, slyvoms, cidonijoms. Kai vaisių masės temperatūra nukris iki 40°C, įdėkite į ją pektoenzimą, ištirpintą 100 ml kambario temperatūros vandens. Viską gerai išmaišykite ir palikite pridengta vėsioje vietoje 9–15 val. Po šio laiko spauskite sultis.


Sudėtis:

pektolitinis fermentas


Išmatavimai:

Toliau pateikti matmenys yra pakuotės.

Ilgis
8 cm

Plotis
1.5 cm

Aukštis
13.2 cm

Masė
10.0 g

Pektoenzym

Pektoenzym ['pektolizinis fermentas vynui', ' pektolizinis fermentas skaidrinimui', ' pektolizinis fermentas misai', ' vyno skaidrinimas', ' vyno skaidrinimo priemonė', ' skaidrinimo priemonė', ' vyno skaidrinimui']
mėgstamiausi

1,98 €

198,00 EUR/l

Pridėti į krepšelį