Amerikietiško ąžuolo drožlės, stipriai skrudintos, 50 g

SIMBOLIS: 405061
EAN: 5904816022872

1,78 €

Pridėti į krepšelį

35,60 EUR/kg

SIMBOLIS: 405061
EAN: 5904816022872


APRAŠYMAS

Ąžuolo drožlės – labai smulkios medienos dalelės, kurios, pridėtos prie alkoholinių gėrimų, suteikia jiems išskirtinį skonį ir aromatą. Geriausi viskiai ar burbonai – tie, kurie ilgai brandinti ąžuolo statinėse. Ruošiant naminius gėrimus, panašų aromatizavimo efektą daug pigiau ir greičiau pasieksit... daugiau >

SIUNTIMAS: artimiausią darbo dieną
sužinokite daugiau »
14 DIENŲ PREKIŲ GRĄŽINIMO LAIKOTARPIS be priežasties!
sužinokite daugiau »

Ąžuolo drožlės – labai smulkios medienos dalelės, kurios, pridėtos prie alkoholinių gėrimų, suteikia jiems išskirtinį skonį ir aromatą. Geriausi viskiai ar burbonai – tie, kurie ilgai brandinti ąžuolo statinėse. Ruošiant naminius gėrimus, panašų aromatizavimo efektą daug pigiau ir greičiau pasieksite naudodami ąžuolo drožles.


  • Tinka viskiui, burbonui, brendžiui, ąžuolinei trauktinei - natūralios ąžuolo drožlės idealiai praturtins naminių gėrimų aromatą, ypač klasikinių viskių stiliaus ar ąžuolo natą turinčių degtinių.
  • Suteikia aromatą ir skonį – stipriai skrudintos ąžuolo drožlės greitai praturtina alkoholį vertingais taninais ir pageidaujamais aromatais, pabrėždamos gėrimo charakterį. 
  • Suteikia gėrimams sodrią, tamsiai gintarinę spalvą - stipriai skrudintos drožlės suteikia ruošiamiems gėrimams gražią tamsią spalvą.
  • Natūralus produktas - šios drožlės gaminamos iš vertinamos amerikinio ąžuolo rūšies.
  • Lengva naudoti - drožlių pakanka įberti tiesiai į fermentacijos procesą arba į paruoštą gėrimą.


Aukštos kokybės ąžuolo drožlių naudojimas – geriausia ąžuolo statinių alternatyva. Naudodami drožles gėrimams suteiksite ir kilnų aromatą, ir spalvą. Tai gerokai paprastesnis ir pigesnis gėrimų brandinimo būdas nei tradicinis brandinimas statinėse. Jūsų viskis ar ąžuolinė trauktinė priartės prie klasikos ir suteiks puikių ragavimo įspūdžių.


Charakteristika:

Žaliava: amerikinio ąžuolo rūšis

Tipas: stipriai skrudintos

Dozavimas: 2–6 g/1 L



Naudojimo būdas:

Į pasirinktą gėrimą įdėkite ąžuolo drožlių po 2–6 g 1 litrui

alkoholio ir palikite 3–6 savaitėms. Tikslų drožlių kontakto su alkoholiu laiką verta

parinkti individualiai, atsižvelgiant į ragavimą. 

Kai nuspręsite, kad aromato intensyvumas gėrime yra tinkamas, pašalinkite ąžuolo drožles ir mėgaukitės kilniu skoniu.

Ąžuolo drožles taip pat galite iš anksto užpilti 70 % alkoholiu, palikti kelioms dienoms ekstrakcijai, o tuomet gautą esenciją dozuoti į pasirinktą gėrimą pagal savo nuožiūrą.


Patarimas: Naudodami mažesnę dozę ir ilgesnį maceracijos laiką pasieksite didesnę skonio ir aromato gelmę. Gėrimas prasiskverbs į gilesnes medienos struktūras, todėl skonio pojūčiai bus turtingesni nei gaunami trumpesnės maceracijos atveju.


Grynasis svoris: 50 g



Masė
50.0 g

Amerikietiško ąžuolo drožlės, stipriai skrudintos, 50 g

Amerikietiško ąžuolo drožlės, stipriai skrudintos, 50 g ['ąžuolo drožlės', ' ąžuolo drožlės', ' natūralios ąžuolo drožlės', ' stipriai skrudintos ąžuolo drožlės', ' ąžuolo drožlės viskiui', ' ąžuolo drožlės burbonui', ' drožlės brendžiui', ' drožlės ąžuolu brandintai degtinei', ' gėrimų brandinimas', ' gėrimų aromatizavimas', ' alkoholiniams gėrimams', ' priedai alkoholiniams gėrimams', ' skonio priedai', ' ąžuolo drožlės 50 g', ' amerikietiško ąžuolo drožlės', ' drožlės iš amerikietiško ąžuolo', ' aromatizuojančios drožlės', ' stipriai skrudintos drožlės', ' kaip lengvai pasigaminti viskį']
mėgstamiausi

1,78 €

35,60 EUR/kg

Pridėti į krepšelį