Nedūžtantis sakarometras su mėgintuvėliu, matavimo diapazonas: -5–35°Blg

SIMBOLIS: 405656
EAN: 5904816024050

6,58 €

Pridėti į krepšelį

6,58 EUR/vnt.

SIMBOLIS: 405656
EAN: 5904816024050


APRAŠYMAS

Pasiruoškite tikslumui ir naudojimo patogumui, kurį suteikia šis naujos kartos novatoriškas cukromatis. Jis pagamintas iš sertifikuotos medžiagos – yra patvarus, saugus - nes nedūžtantis, tikslus, be to, pasižymi modernia ir elegantiška išvaizda. Dėl praktiškų ir aiškių žymėjimų skalėje jis leis len... daugiau >

SIUNTIMAS: artimiausią darbo dieną
sužinokite daugiau »
14 DIENŲ PREKIŲ GRĄŽINIMO LAIKOTARPIS be priežasties!
sužinokite daugiau »

Pasiruoškite tikslumui ir naudojimo patogumui, kurį suteikia šis naujos kartos novatoriškas cukromatis. Jis pagamintas iš sertifikuotos medžiagos – yra patvarus, saugus - nes nedūžtantis, tikslus, be to, pasižymi modernia ir elegantiška išvaizda. Dėl praktiškų ir aiškių žymėjimų skalėje jis leis lengvai pamatuoti cukraus kiekį skysčiuose. Matavimo diapazonas: -5-35°Blg.


Kodėl verta turėti aukščiausios kokybės cukromatį?

  • Nedūžtantis ir patvarus - matuoklis ir cilindras pagaminti iš aukštos kokybės plastiko, todėl prietaisas atsparus pažeidimams ir tarnaus ilgai – rinkitės patikimumą!
  • Saugūs matavimai be nuostolių gėrimo - dėl sertifikuotos, sąlyčiui su maistu tinkamos medžiagos, mėginius, paimtus matavimui cilindre, galite vėl supilti į cukraus tirpalą.
  • Tikslus ir paprastas matavimas - matuoklis pateikia tikslius cukraus kiekio rodmenis (išreikštus Ballingo laipsniais) nuo -5 iki 35°Blg vyno, alaus ir sidro misose. Cukromačio rodmuo yra galutinis ir nereikalauja papildomų perskaičiavimų.
  • Naudojimo paprastumas - dėl aiškios skalės su spalvų palete ir pažymėtais slenksčiais skirtingų gėrimų rūšims, matavimo rezultatus perskaitysite greitai ir patogiai.
  • Idealus funkcionalumo ir gero dizaino derinys - mažas, bet gražus ;) - mėgaukitės cukromačiu su visa stiprių privalumų puokšte ir stilinga išvaizda.


Pirmasis rinkoje nedūžtantis cukromatis. Nepakeičiamas įrankis kiekvienam namų fermentacijos mėgėjui. Naudokite be baimės. Jis nesudužs kaip tik tada, kai jo labiausiai reikės, įmetant plūdurą (kolbelę) į cilindrą ar transportuojant – nes jis nedūžtantis, kaip ir cilindras.


Rinkitės gerai suprojektuotą patikimumą ir saugiai atlikite reikiamus matavimus. Įrenginys itin patvarus ir atsparus mechaniniams pažeidimams. Įvertinsite tikslią skalę, kuri leidžia tiksliai nustatyti cukraus kiekį tirpaluose ir užtikrina visapusišką kontrolę kuriant vyną, alų, sidrą ar misą vėlesnei distiliacijai.


Pritaikymas:

  • Cukraus koncentracijos tirpale matavimas.
  • Fermentacijos eigos stebėjimas ir jos pabaigos patvirtinimas.

Naudojimo instrukcija pateikta ant gaminio pakuotės.

Pastaba: jei norite, kad matavimas būtų tikrai patikimas ir tikslus, rodmenis nuskaitykite esant 20°C temperatūrai (tirpalo temperatūra).


Dėmesio: Gaminį gali naudoti tik pilnamečiai ir tik pagal paskirtį. Laikykite vaikams nepasiekiamoje vietoje – tai ne žaislas.


Kaip patikrinti, ar fermentacija baigėsi?

Jei matavimas rodo 0, neigiamą reikšmę arba keli per savaitę atlikti matavimai rodo tą pačią reikšmę, tai reiškia, kad fermentacija baigėsi.


Kaip apskaičiuoti cukraus kiekį, reikalingą vynui?

Norint pasiekti tam tikrą vyno stiprumą, apskaičiuokite reikalingą cukraus kiekį. 17 g cukraus 1 L misos padidina stiprumą 1%. Pavyzdžiui – norint gauti 20 L 12% stiprumo vyno:

17 g × 20 L × 12% = 4080 g cukraus

Nepamirškite natūralių vaisiuose esančių cukrų.

Tuo pačiu, žinodami cukraus koncentraciją misoje, lengvai galite nustatyti galutinį alkoholio kiekį. Pavyzdys misai prieš fermentaciją, kai pradinė cukrų koncentracija yra 25°Blg. Darant prielaidą, kad visas cukrus sufermentuos:

25°Blg ÷ 1,938 = 12,9%

Šioje lygtyje 1,938 – konstanta, gauta iš empirinių fermentacijos proceso matavimų, nurodanti alkoholio kiekį, susidarantį iš tam tikro sunaudoto cukraus kiekio.


Gaminio matmenys:

  • cukromatis:

aukštis: 20,3 cm +/-5%

skersmuo: 1,7 cm

  • cilindras:

aukštis: 25 cm

vidinis skersmuo: 2,2 cm


Rinkitės ilgaamžiškumą ir tikslumą - pasirinkite praktišką cukromatį, kuris jums tarnaus daugelį metų!

Nedūžtantis sakarometras su mėgintuvėliu, matavimo diapazonas: -5–35°Blg

Nedūžtantis sakarometras su mėgintuvėliu, matavimo diapazonas: -5–35°Blg ['sacharometras', ' nedūžtantis sakarometras', ' saugus sakarometras', ' nedūžtantis cukraus matuoklis vynui', ' skysčių areometras', ' vyno Ballingo laipsnių matavimas', ' cukraus matavimo prietaisas', ' lengvas cukraus matavimas rauguose', ' cukraus matavimas alaus misoje', ' cukraus kiekio matavimas', ' cukraus kiekio rodiklis rauguose', ' sakarometras su aiškia skale', ' kurį sakarometrą pasirinkti', ' dovana gėrimų gamintojui', ' inovatyvus geriamųjų skysčių matuoklis', ' cukraus lygio skysčiuose indikatorius', ' gėrimų gamybai']
mėgstamiausi

6,58 €

6,58 EUR/vnt.

Pridėti į krepšelį