Skystas mikrobiologinis sūrių fermentas 50 ml

SIMBOLIS: 411201
EAN: 5908277707293

2,97 €

Pridėti į krepšelį

59,40 EUR/l

SIMBOLIS: 411201
EAN: 5908277707293


APRAŠYMAS

Mikrobiologinis sūrio fermentas – veganiškas fermentinis preparatas, gautas kontroliuojamos mikroorganizmoRhizomucor miehei padermių fermentacijos būdu.Labai veiksminga- mikrobiologinis sūrio fermentas – tai fermentas, leidžiantis greitai ir efektyviai sukrešinti pieną, kas yra itin svarbu sūrio gam... daugiau >

SIUNTIMAS: artimiausią darbo dieną
sužinokite daugiau »
14 DIENŲ PREKIŲ GRĄŽINIMO LAIKOTARPIS be priežasties!
sužinokite daugiau »

Mikrobiologinis sūrio fermentas – veganiškas fermentinis preparatas, gautas kontroliuojamos mikroorganizmo Rhizomucor miehei padermių fermentacijos būdu. 


  • Labai veiksminga - mikrobiologinis sūrio fermentas – tai fermentas, leidžiantis greitai ir efektyviai sukrešinti pieną, kas yra itin svarbu sūrio gamybos procese. 
  • Veganiškas produktas - mikrobiologinis sūrio fermentas rekomenduojamas ir veganams, ir vegetarams.
  • Universalus pritaikymas - mikrobiologinis sūrio fermentas gali būti naudojamas įvairių rūšių sūriams gaminti, įskaitant sūrius iš karvės ir ožkos pieno.
  • Lengva naudoti - mikrobiologinį sūrio fermentą naudoti itin paprasta, o reikiamą dozę lengva apskaičiuoti pagal sūrio gamybai naudojamo pieno kiekį.
  • Saugus Jūsų sveikatai - mikrobiologinis sūrio fermentas yra saugus, natūralus maisto produktas, atitinkantis aukštus kokybės standartus.


Mikrobiologinis sūrio fermentas – vegetariškas fermentinis preparatas, skirtas greitam ir veiksmingam pieno sukrešinimui sūrio gamybos metu. Iš kontroliuojamos Rhizomucor miehei padermių fermentacijos gaunamas itin veiksmingas fermentas, kuris gali būti naudojamas įvairių rūšių sūriams gaminti iš, pvz., karvės, ožkos ir sojų pieno. Saugus sveikatai, atitinka aukščiausius kokybės standartus ir rekomenduojamas veganams bei vegetarams. Dėl lengvai apskaičiuojamos dozės ir paprasto naudojimo mikrobiologinis sūrio fermentas – idealus sprendimas naminei sūrių gamybai.


Naudojimo būdas:

  1. Supilkite pieną į puodą, įdėkite kalcio chlorido pagal ant pakuotės nurodytą dozavimą, ištirpintą nedideliame kiekyje drungno, virinto vandens, ir gerai išmaišykite. Viską pašildykite iki 38 °C.
  2. Kai pienas pasieks reikiamą temperatūrą, įpilkite fermentą, ištirpintą nedideliame kiekyje virinto, atvėsinto vandens. Rekomenduojame naudoti 8–10 lašų 1 litrui pieno.
  3. Viską švelniai išmaišykite ir palikite pridengtą, kol susidarys krešulys, maždaug 40–60 min.


Išsamių įvairių sūrių receptų rasite Sūrininkystės skaičiuoklėje.


Papildomos pastabos:

  1. Optimali pieno pH reikšmė tinkamam fermento veikimui yra 6–7.
  2. Aktyvumas 10 000 MCU/ml.
  3. Buteliukas su lašintuvu.



Kad fermentas kuo ilgiau išlaikytų savo enziminias savybes, jį reikėtų laikyti apie 5 °C temperatūroje.

Masė
50.0 g

Typ
skysta

Materiał
mikrobiologinė

Przeznaczenie
sūriui

Skystas mikrobiologinis sūrių fermentas 50 ml

Skystas mikrobiologinis sūrių fermentas 50 ml ['sūrių fermentas', ' fermentas sūriui', ' mikrobiologinis sūrių fermentas', ' vegetariškas sūrių fermentas', ' veganinis sūrių fermentas', ' fermentas pienui koaguliuoti']
mėgstamiausi

2,97 €

59,40 EUR/l

Pridėti į krepšelį