Natūralus skystas pieno krešiklis sūrių gamybai, 50 ml

SIMBOLIS: 411207
EAN: 5904816000337

4,77 €

Pridėti į krepšelį

95,40 EUR/l

SIMBOLIS: 411207
EAN: 5904816000337


APRAŠYMAS

Natūralios kilmės produktas - veršelių šliužo fermentas (renetas).Tvirtas, vientisas krešulys -pieno krešėjimas (koaguliacija) – tai perėjimas iš skystos būsenos į dvi frakcijas: krešulį ir išrūgas, dėl kazeino iškritimo.Didelė išeiga- pakuotės pakanka maždaug 105 L pieno, priklausomai nuo gaminamo ... daugiau >

SIUNTIMAS: artimiausią darbo dieną
sužinokite daugiau »
14 DIENŲ PREKIŲ GRĄŽINIMO LAIKOTARPIS be priežasties!
sužinokite daugiau »

  • Natūralios kilmės produktas - veršelių šliužo fermentas (renetas).
  • Tvirtas, vientisas krešulys - pieno krešėjimas (koaguliacija) – tai perėjimas iš skystos būsenos į dvi frakcijas: krešulį ir išrūgas, dėl kazeino iškritimo.
  • Didelė išeiga - pakuotės pakanka maždaug 105 L pieno, priklausomai nuo gaminamo sūrio rūšies.
  • Aktyvumas: 1:10 000 U (viena reneto porcija sukrešina 10 000 pieno porcijų).
  • Universalumas - tinka ruošti įvairius šviežius ir brandintus renetinius sūrius iš karvės, ožkos ir avies pieno.
  • Lengvas dozavimas - skysta forma palengvina dozavimą, nereikia sverti.


Mėgstate namuose gaminti sūrius? Norite pagaminti savo pirmąjį sūrį? Šis renetas užtikrins didelę išeigą ir paprastą naudojimą! Natūralus skystas renetas, išgautas iš veršelių šliužo fermentų chimozino ir pepsino, – tai naminių sūrių švarios sudėties, švelnaus skonio ir puikaus aromato garantija! Kartą pasigaminę jį namuose – į parduotuvėse esančius sūrius daugiau nebenorėsite žiūrėti! Naudodami šį produktą namuose pagaminsite tiek šviežius, tiek brandintus sūrius iš šviežio karvės (taip pat mažai pasterizuoto iki 74 °C), ožkos ir avies pieno. Paprastas reneto naudojimas – jį dozuoti itin lengva, nesveriant – padarys namų sūrininkystę vaikiškai paprastą! 50 ml talpos buteliuke parduodamo reneto pakanka apie 105 L pieno, priklausomai nuo gaminamo sūrio rūšies. Jo aktyvumas 1: 10 000 U leis panaudoti vos apie 10 lašų 1 L pieno!


Dėmesio!

Optimali pieno pH, kad renetas veiktų tinkamai, yra 6–7. Prieš naudojant renetą būtina pridėti kalcio chlorido! Produktą laikyti sandariai uždarytą 4–8 °C temperatūroje.

Tinkamumo vartoti terminas atsižvelgia į galimybę produktą transportuoti iki 7 dienų, kai temperatūra žemesnė nei 30 °C.


Naudojimo būdas:

  1. Prieš naudojant renetą įpilkite kalcio chlorido! 
  2. Apskaičiuokite ir atsimatuokite reneto dozę, proporcingą naudojamam pieno kiekiui. Prieš pilant renetą į 35–38 °C pieną, jį reikia praskiesti 50 ml vandens. (Rekomenduojama dozė: apie 10 lašų 1 L pieno).
  3. Vadovaudamiesi naudojamu receptu tinkamu metu įpilkite reneto į iki 35–38 °C pašildytą pieną (išsamesnę informaciją rasite mūsų sūrių receptuose).
  4. Viską švelniai išmaišykite ir palikite uždengtą, kol susiformuos krešulys, apie 1–1,5 val.


Prieš dozuodami renetą įpilkite kalcio chlorido (CaCl2) apie 1–10 g/10 L pieno, priklausomai nuo gaminamo sūrio rūšies. Kalcio chloridas praturtina pieną, padidina sūrio išeigą ir palengvina reneto veikimą.

Aktyvumas: 1:10 000 U

Produkto išeiga: apie 105 L pieno.

Sudėtis: natūralus veršelių šliužo fermentas (renetas), konservantas (druska, natrio benzoatas).


Pakuotės matmenys:

  • ∅ 3,8 cm
  • aukštis 9,5 cm
  • grynasis tūris 50 ml
  • buteliukas su lašintuvu
Masė
55.0 g

Typ
skysta

Przeznaczenie
sūriui

Materiał
veršelinė

Natūralus skystas pieno krešiklis sūrių gamybai, 50 ml

Natūralus skystas pieno krešiklis sūrių gamybai, 50 ml ['sūrių gamybai', ' sūrininkystė', ' skystas pieno krešiklis', ' natūralus veršelių pieno krešiklis', ' veršelių pieno krešiklis', ' sūrių gamybai', ' pieno krešėjimas', ' fermentiniai sūriai', ' skystas pieno krešiklis', ' juodasis savaitgalis']
mėgstamiausi

4,77 €

95,40 EUR/l

Pridėti į krepšelį