Norite sužinoti, kokių puikių rezultatų pasieksite gamindami ketaus inde?
Rinkitės mūsų aukštos kokybės ketaus, emaliuotą puodą su dangčiu ir mėgaukitės unikaliu deriniu: ketaus privalumais bei patogumu, kurį suteikia emalis, sudarantis indo išorinę dangą.
Įspūdinga emalio spalva pavers puodą virtuvės ir stalo puošmena.
Emaliuoti ketaus puodai turi daugybę privalumų, dėl kurių jie populiarūs viso pasaulio virtuvėse ir vertinami kulinarinio meno meistrų.
Štai keli iš jų:
- Patvarumas - ketaus puodai yra itin patvarūs ir atsparūs mechaniniams pažeidimams.
- Tobulas skonis dėl tolygaus šilumos pasiskirstymo - geras ketaus šilumos laidumas leidžia patiekalus virti tolygiai, pašalina karštuosius taškus ir užtikrina puikų patiekalų skonio intensyvumą.
- Šilumos sulaikymas - ketus ilgai išlaiko šilumą, todėl galima palaikyti patiekalo temperatūrą nukėlus puodą nuo ugnies.
- Universalumas - ketaus puodus galima naudoti tiek ant dujinės, tiek ant elektrinės viryklės, taip pat orkaitėje.
- Daugiafunkciškumas - ketaus puodai tinka virti, troškinti, kepti ir kepti orkaitėje.
- Lengva priežiūra - išorinė emaliuota danga apsaugo ketų nuo korozijos ir užtikrina, kad puodus lengva valyti.
- Estetiška išvaizda - emaliuoti paviršiai suteikia puodams elegantišką išvaizdą, todėl jie patrauklūs ir kaip indai patiekalams patiekti.
- Praktiškas dangtis - speciali dangčio konstrukcija padeda garams kondensuotis ir tolygiai grąžina drėgmę į patiekalą.
- Ekologiškumas - ketus yra aplinkai draugiška medžiaga, o emaliuota danga panaikina poreikį puodus prieš naudojimą sezonuoti.
Verta pažymėti, kad emaliuoti ketaus indai leidžia naudoti rūgščius ingredientus - emaliuota danga saugo ketų nuo cheminių reakcijų su kai kuriuose patiekaluose esančiomis rūgštimis.
Talpa: 4 l
Emalio spalva: ekriu
Emaliuoti ketaus puodai siūlomi dviejų talpų: 4 l ir 5,8 l, ir trijų spalvų: ekriu, bordo ir šalavijų.
Išsirinkite sau geriausią ir mėgaukitės puikiais kulinariniais rezultatais!