Universalios vyno mielės, 20 ml

SIMBOLIS: 400190
EAN: 5904816003017

0,96 €

Pridėti į krepšelį

48,00 EUR/l

SIMBOLIS: 400190
EAN: 5904816003017


APRAŠYMAS

Taurios, universalios mielės visų rūšių vynams. Ypač rekomenduojamos vynams iš agrastų, kriaušių, abrikosų, braškių, javų, gudobelių, obuolių, erškėtuogių, baltų vynuogių, rabarbarų, renklodų slyvų, baltųjų serbentų.Universalios tai specialiai atrinktas vyno mielių štamas, suspenduotas apsauginiame ... daugiau >

SIUNTIMAS: artimiausią darbo dieną
sužinokite daugiau »
14 DIENŲ PREKIŲ GRĄŽINIMO LAIKOTARPIS be priežasties!
sužinokite daugiau »

Taurios, universalios mielės visų rūšių vynams. Ypač rekomenduojamos vynams iš agrastų, kriaušių, abrikosų, braškių, javų, gudobelių, obuolių, erškėtuogių, baltų vynuogių, rabarbarų, renklodų slyvų, baltųjų serbentų.

Universalios tai specialiai atrinktas vyno mielių štamas, suspenduotas apsauginiame skystyje. Šios mielės užtikrina greitą ir stabilią fermentaciją labai plačiame temperatūrų diapazone, gerą cukrų išfermentavimą, ilgalaikę vyno spalvą ir patrauklų buketą. Joms būdingas atsparumas didelėms cukraus ir alkoholio koncentracijoms, todėl gali būti naudojamos vyno restartui - misos "pajudinimui", kai vynas nustoja "dirbti" dar nepasiekęs numatytų savybių.


Svarbiausios savybės:

  • skystos formos mielės
  • 20 ml pakuotė 5-25 L
  • fermentacijos temperatūra: 12-32°C
  • alkoholis: iki 15%
  • visas potencialas - naudojant maistines medžiagas: Kombi ir Kombi Vita


Naudojimo būdas:

Skystas mieles reikia iš anksto padauginti, t. y. paruošti mielių inokuliantą – vadinamąją mielių motinėlę. Į 1 L talpos butelį įpilkite 150 ml sulčių arba įdėkite 200 g susmulkintų vaisių, 300 ml vandens ir pridėkite 2 arbatinius šaukštelius cukraus. Butelį uždenkite vatos kamščiu ir pasterizuokite 30 min. Atvėsinus supilkite į butelį prieš tai suplaktos mielių pakuotės turinį. Palikite 1-2 paroms 22-26°C temperatūroje, tuomet supilkite į fermentacijos talpą arba balioną su vyno misa (5-25 L).


Dėmesio!

Visais mielių inokulianto paruošimo etapais laikykitės sterilių sąlygų - ypač atkreipkite dėmesį į indo, kuriame dauginsite mieles, švarą.

Optimaliam fermentacijos procesui rekomenduojama pridėti maistinių medžiagų: Kombi (401020) arba Kombi Vita (401030).

Geriausia sunaudoti iki: galiojimo data ir partijos nr. ant suvirinimo siūlės. Laikyti sausoje vietoje, kambario temperatūroje. Produktas skirtas tik enologijai, netinka tiesioginiam vartojimui.


Sudedamosios dalys:

salyklo misa, vanduo, citrinų rūgštis, mielės Saccharomyces cerevisiae, amonio vandeniliofosfatas (V).


Pakuotės matmenys:

  • ilgis 7,5 cm
  • plotis apie 1 cm
  • aukštis 10,6 cm
Masė
20.0 g

Na ile litrów
25.0 L

Rodzaj
skystos

Przeznaczenie
universalus

W zestawie
ne

Universalios vyno mielės, 20 ml

Universalios vyno mielės, 20 ml ['universalios vyno mielės', ' vyno mielės', ' mielės vynui', ' skystos vyno mielės', ' skystos mielės', ' skystos mielės vynui', ' mielės raudonajam vynui', ' mielės baltajam vynui', ' mielės rožiniam vynui']
mėgstamiausi

0,96 €

48,00 EUR/l

Pridėti į krepšelį