Spiritinės turbo mielės Turbo Grom 48 h 100 L

SIMBOLIS: 403191
EAN: 5908277710576

9,60 €

Pridėti į krepšelį

18,82 EUR/kg

SIMBOLIS: 403191
EAN: 5908277710576


APRAŠYMAS

Idealiai parinktas mielių, maistinių medžiagų ir vitaminų mišinys greitai ir švariai fermentacijai per 48 h iki 19 %.Fermentacija jau per 48 h - Turbo Grom 48 h – mielės, kurios, priklausomai nuo į raugą dedamo cukraus kiekio, fermentuoja per 2–5 dienas.Iki 19 % alkoholio - mišinys leidžia pasiekti ... daugiau >

SIUNTIMAS: artimiausią darbo dieną
sužinokite daugiau »
14 DIENŲ PREKIŲ GRĄŽINIMO LAIKOTARPIS be priežasties!
sužinokite daugiau »

Idealiai parinktas mielių, maistinių medžiagų ir vitaminų mišinys greitai ir švariai fermentacijai per 48 h iki 19 %.


  • Fermentacija jau per 48 h - Turbo Grom 48 h – mielės, kurios, priklausomai nuo į raugą dedamo cukraus kiekio, fermentuoja per 2–5 dienas.
  • Iki 19 % alkoholio - mišinys leidžia pasiekti didelį išrūgimo laipsnį – iki 19 %.
  • Dideliems raugams - vienos pakuotės mielių pakanka paruošti net 100 L raugo fermentacijai.
  • Cukriniams raugams - Turbo Grom 48 h skirtos cukrinių raugų fermentacijai.
  • Be nemalonių kvapų - fermentuojant su Turbo Grom 48 h mišiniu nereikės baimintis dėl nemalonaus kvapo patalpoje, kur laikote savo raugus.


Jei Jus domina didelio raugo paruošimas, kuris greitai ir efektyviai sufermentuos, suteikdamas iki 19 % alkoholio ir malonų kvapą, distiliavimo turbo mielės Turbo Grom 48 h, skirtos 100 L, yra puikus pasirinkimas.

Naudodami mišinį galite gauti raugą, kurio stiprumas 14, 17 arba 19 %. Viskas priklauso nuo cukraus dozės, kurią naudosite, ir fermentacijos trukmės dienomis.

Jūs nusprendžiate, kokio stiprumo gėrimą norite gauti, ir pagal tai parenkate reikiamą cukraus kiekį bei būtiną fermentacijos dienų skaičių.

Optimalios fermentacijos sąlygos mielėms Turbo Grom 48 h – temperatūra 23-26°C. Nesilaikant šio temperatūrų intervalo, fermentacija gali užsitęsti arba sustoti.


Naudojimo būdas:

Inde ištirpinkite 24–32 kg cukraus 83 litruose virinto, karšto vandens, viską gerai išmaišykite. Atvėsinus iki 30°C, skystį supilkite į damžoną arba fermentacijos talpą, papildykite kambario temperatūros vandeniu iki 100 litrų. Suberkite paketėlio turinį ir gerai išmaišykite. Sumontavę fermentacijos vamzdelį, viską palikite fermentuotis esant 23-26°C temperatūrai 2–5 dienoms. Žr. lentelę žemiau.


Geriausiam rezultatui pasiekti rekomenduojame po fermentacijos išskaidrinti raugą.



  Dienos:            2     3    5

  

  Cukrus [kg] :    24    28    32

  

  Alkoholis [%] :    14    17    19

  


Sudėtis:

mielės, kalio fosfatas, diamonio fosfatas, magnio sulfatas, kalcio karbonatas, vitaminas B1.


Pastaba:

pakuotės turinį sunaudokite vienam raugui.


Pakuotės matmenys:

  • ilgis 18,5 cm
  • aukštis 21 cm


Masė
0.51 kg

Na ile litrów
100.0 L

Czas pracy
48 h

Spiritinės turbo mielės Turbo Grom 48 h 100 L

Spiritinės turbo mielės Turbo Grom 48 h 100 L ['mielės alkoholiui', ' mielės spiritui', ' mielės naminei degtinei', ' mielės samagonui', ' mielės naminukei', ' naminukė', ' samagonas', ' naminė degtinė']
mėgstamiausi

9,60 €

18,82 EUR/kg

Pridėti į krepšelį