Idealiai parinktas mielių, maistinių medžiagų ir vitaminų mišinys greitai ir švariai fermentacijai per 48 h iki 19 %.
Jei Jus domina didelio raugo paruošimas, kuris greitai ir efektyviai sufermentuos, suteikdamas iki 19 % alkoholio ir malonų kvapą, distiliavimo turbo mielės Turbo Grom 48 h, skirtos 100 L, yra puikus pasirinkimas.
Naudodami mišinį galite gauti raugą, kurio stiprumas 14, 17 arba 19 %. Viskas priklauso nuo cukraus dozės, kurią naudosite, ir fermentacijos trukmės dienomis.
Jūs nusprendžiate, kokio stiprumo gėrimą norite gauti, ir pagal tai parenkate reikiamą cukraus kiekį bei būtiną fermentacijos dienų skaičių.
Optimalios fermentacijos sąlygos mielėms Turbo Grom 48 h – temperatūra 23-26°C. Nesilaikant šio temperatūrų intervalo, fermentacija gali užsitęsti arba sustoti.
Naudojimo būdas:
Inde ištirpinkite 24–32 kg cukraus 83 litruose virinto, karšto vandens, viską gerai išmaišykite. Atvėsinus iki 30°C, skystį supilkite į damžoną arba fermentacijos talpą, papildykite kambario temperatūros vandeniu iki 100 litrų. Suberkite paketėlio turinį ir gerai išmaišykite. Sumontavę fermentacijos vamzdelį, viską palikite fermentuotis esant 23-26°C temperatūrai 2–5 dienoms. Žr. lentelę žemiau.
Geriausiam rezultatui pasiekti rekomenduojame po fermentacijos išskaidrinti raugą.
Dienos: 2 3 5
Cukrus [kg] : 24 28 32
Alkoholis [%] : 14 17 19
Sudėtis:
mielės, kalio fosfatas, diamonio fosfatas, magnio sulfatas, kalcio karbonatas, vitaminas B1.
Pastaba:
pakuotės turinį sunaudokite vienam raugui.
Pakuotės matmenys: