Pradėkite savo kelionę su vaisių misomis ir mūsų nepakeičiamu naminių gėrimų gamybos produktu – kilniomis, džiovintomis vyno mielėmis Turbo Fruit, papildytomis maistinėmis medžiagomis ir vitaminu B1. Ši specialiai atrinkta mielių padermė padės išgauti iš vaisių maksimalų aromatą ir skonį! Mielės idealiai tiks ruošiant namines vaisių misas – naudojant iki 28 kg cukraus! Vienos 160 g Turbo Fruit mielių pakuotės pakaks paruošti net 100 L vyno, žavinčio skoniu ir aromatu! Naudoti mieles itin paprasta, fermentacija trunka apie 5-7 dienas ir leidžia gauti 14-18% alkoholio! Dėmesio! Rekomenduojama fermentacijos temperatūra – 20-29°C. Turbo Fruit mielės kartu su maistinėmis medžiagomis ir vitaminu B1 leis maksimaliai (100%) išnaudoti jų potencialą, todėl džiaugsitės dar pilnesniu savo naminių gaminių skoniu ir aromatu!
Naudojimo būdas:
Paruoškite misą pagal pasirinktų vaisių receptą, nepamiršdami pridėti cukraus fermentacijos pradžioje ir po trijų dienų. Pakelio turinį suberkite į apie 1,2 L vandens, kurio temperatūra neviršija 30°C. Gerai išmaišykite. Po 30 min viską supilkite į vyno misą. Fermentuokite 20-29°C temperatūroje 5-7 dienas, kol nustos išsiskirti CO2. Vyną galima vartoti iš karto arba brandinti. Siekiant geriausios kokybės, rekomenduojama misą iš anksto skaidrinti.
Sudėtis:
mielės, diamonio fosfatas, kalio fosfatas, magnio sulfatas, vitaminas B1.
Dėmesio:
pakuotę sunaudokite visą vienai misai.
Pakuotės matmenys: