Vyno mielės Fermivin PDM, 7 g

SIMBOLIS: 400330
EAN: 5904816017564

1,31 €

Pridėti į krepšelį

187,14 EUR/kg

SIMBOLIS: 400330
EAN: 5904816017564


APRAŠYMAS

Fermivin PDM džiovintos, kilmingos, universalios vyno mielės Saccharomyces cerevisiae var. bayanus, kilusios iš Prancūzijos Šampanės regiono.Baltiems, raudoniems, putojantiems vynams ir midui - Fermivin PDM – universalios mielės visų rūšių vynams, taip pat putojantiems. Dėl atsparumo didelėms cukrau... daugiau >

SIUNTIMAS: artimiausią darbo dieną
sužinokite daugiau »
14 DIENŲ PREKIŲ GRĄŽINIMO LAIKOTARPIS be priežasties!
sužinokite daugiau »

Fermivin PDM džiovintos, kilmingos, universalios vyno mielės Saccharomyces cerevisiae var. bayanus, kilusios iš Prancūzijos Šampanės regiono.


  • Baltiems, raudoniems, putojantiems vynams ir midui - Fermivin PDM – universalios mielės visų rūšių vynams, taip pat putojantiems. Dėl atsparumo didelėms cukraus koncentracijoms puikiai tinka ir midui.​
  • Vynams iki 16% - Fermivin PDM mielės atsparios didelėms alkoholio koncentracijoms, užtikrina išfermentavimą net iki 16%.
  • Tinka fermentacijos restartui - „užvedimui“ tuomet, kai vynas dėl įvairių priežasčių nustoja fermentuotis dar nepasiekęs numatytų savybių.
  • Labai platus temperatūrų diapazonas - Fermivin PDM mielės fermentuoja plačiame temperatūrų diapazone nuo 13 iki 30°C
  • 10-35 L - vienas Fermivin PDM mielių paketėlis – tinkamas kiekis 10–35 L misos paruošimui.


Fermivin PDM – BAYANUS vyno mielės, fermentuojančios iki 16% alkoholio, kurios dėl universalumo puikiai tiks vynams iš agrastų, kriaušių, abrikosų, braškių, grūdų, gudobelių, obuolių, erškėtuogių, baltųjų ir juodųjų vynuogių, rabarbarų, razinų, trešnių, vyšnių, aviečių, renklodžių ir vengrinių slyvų, aronijų, gervuogių, juodųjų, baltųjų ir raudonųjų serbentų, mėlynių, juodojo šeivamedžio. Šios mielės daro nuosaikią įtaką vyno aromatiniam profiliui, todėl leidžia išsaugoti gėrimo žaliavos – vaisių – aromatus. Mielės fermentuoja net sudėtingomis sąlygomis: esant didelėms cukraus ir alkoholio koncentracijoms ar žemoje temperatūroje. Todėl jos taip pat rekomenduojamos medaus misos fermentacijai bei vyno fermentacijos atnaujinimui, t. y. vadinamajam restartui.


Labai platus Fermivin PDM mielių fermentacijos diapazonas reiškia, kad verta jas rinktis, kai fermentuojama rūsiuose ar patalpose, kur temperatūra yra žemesnė nei kambario.


Vienas mielių paketėlis tinka 10–35 L vyno misos paruošimui.


Džiovintos Fermivin PDM vyno mielės yra labai paprastos naudoti – pakanka trumpos rehidratacijos (nawodninimo).


Naudojimo būdas:

Pakelio turinį išmaišykite 100 ml virinto ir iki 30°C atvėsinto vandens, viską palikite 20 min kambario temperatūroje. Po to tirpalą supilkite į fermentacijos indą arba balioną su vyno misa.


Visas galimybes mielės atskleidžia naudojant maistines medžiagas: su vitaminu B1 (401010) ir Kombi Vita (401030).


Išsamus saugos duomenų lapas pateikiamas pridėtuose failuose.


Sudedamosios dalys:

vyno mielės Saccharomyces cerevisiae var. bayanus, emulsiklis: sorbitolio monostearatas.


Dėmesio!

Optimaliam fermentacijos procesui rekomenduojama pridėti maistinių medžiagų: B1 (401010), Kombi Vita (401030).

Geriausia suvartoti iki: tinkamumo data ir partijos Nr. nurodyti ant suvirinimo siūlės. Laikyti sausoje vietoje, kambario temperatūroje. Produktas skirtas tik enologijai, netinkamas tiesioginiam vartojimui.


Pakuotės matmenys:

  • ilgis 7,5 cm
  • plotis apie 1 cm
  • aukštis 11 cm
Masė
7.0 g

Na ile litrów
35.0 L

Rodzaj
sausos

Przeznaczenie
raudonasis vynas, baltasis vynas, midus

W zestawie
ne

Vyno mielės Fermivin PDM, 7 g

Vyno mielės Fermivin PDM, 7 g ['Fermivin mielės', ' aktyvios sausos vyno mielės', ' vyno mielės', ' mielės vynui', ' sausos vyno mielės', ' sausos mielės', ' sausos mielės vynui', ' mielės baltajam vynui', ' mielės raudonajam vynui', ' mielės midui']
mėgstamiausi

1,31 €

187,14 EUR/kg

Pridėti į krepšelį