Aktyvios, džiovintos vyno mielės Enovini® BAYA - baltajam ir rožiniam vynui - iki 18 %, skirta 10–35 l misai, 7 g - idealiai tinka fermentacijai „restartuoti“.
Norite pradėti naminio vyno gamybą? Gaminate naminius gėrimus ir ieškote aukštos kokybės produktų? Rekomenduojame mūsų premium klasės taurias vyno mieles – idealiai tinkančias baltajam ir rožiniam vynui. Ypač rekomenduojamos gėrimams iš agrastų, kriaušių, abrikosų, braškių, grūdų, gudobelių, obuolių, erškėtuogių, baltųjų vynuogių, rabarbarų, razinų.
Enovini® BAYA, tai vertinamos „bayanus“, – specialiai atrinkta mielių padermė, leidžianti gauti vyną su intensyviu vaisių aromatu, turtingu skoniu ir puikiu skaidrumu.
Enovini® BAYA užtikrina greitą, našią ir stabilią fermentaciją labai plačiame temperatūrų diapazone ir net sudėtingomis sąlygomis.
Puikiai tinka fermentacijai „restartuoti“ – „pajudinti“ misą, kai vynas nustoja „dirbti“ dar nepasiekęs numatytų savybių.
Produktas itin paprastas naudoti. Vienos 7 g pakuotės pakanka 10–35 l misai. Mielės yra kriofilinės ir veikia žemoje temperatūroje (nuo 8 °C). Todėl jos idealiai tinka fermentuoti vėsiuoju metų laiku, rūsiuose, o fermentacijos temperatūrų diapazonas – 8–32 °C, galimas alkoholio kiekis – net iki 18 %!
Naudodami mūsų asortimente esančias maistines medžiagas su vitaminu B1 ir Kombi Vita galite užtikrinti visą mielių potencialą!
Naudojimas:
Paketėlio turinį išmaišykite 100 ml virinto ir iki 30 °C atvėsinto vandens, palikite 20 min kambario temperatūroje. Po to tirpalą supilkite į fermentacinį indą arba į balioną su vyno misa.
Sudėtis:
vyno mielės Saccharomyces bayanus, emulgatorius: sorbitolio monostearatas.
Dėmesio!
Optimaliam fermentacijos procesui rekomenduojama pridėti maistinę medžiagą: su vitaminu B1 (401010), Kombi Vita (401030).
Geriausias iki: tinkamumo laikas ir partijos Nr. – ant suvirinimo siūlės. Laikyti sausoje vietoje, kambario temperatūroje. Produktas skirtas tik enologijai, netinka tiesioginiam vartojimui.
Pakuotės matmenys: