Turbo mielės X-Pure 21,3 %, 50 L

SIMBOLIS: 403107
EAN: 5904816004717

4,80 €

Pridėti į krepšelį

19,20 EUR/kg

SIMBOLIS: 403107
EAN: 5904816004717


APRAŠYMAS

Nuo šiol geriausi – dar geresni! Pristatome Turbo X-Pure 21,3% mieles, leidžiančias rauge pasiekti net 21,3 % alkoholio – naujos, patobulintos formulės. Šios aktyvios, džiovintos mielės su maistine medžiaga užtikrina malonų kvapą, geresnę ir greitesnę fermentaciją! Distiliavimo pasaulis sulaukė to, ... daugiau >

SIUNTIMAS: artimiausią darbo dieną
sužinokite daugiau »
14 DIENŲ PREKIŲ GRĄŽINIMO LAIKOTARPIS be priežasties!
sužinokite daugiau »

Nuo šiol geriausi – dar geresni! Pristatome Turbo X-Pure 21,3% mieles, leidžiančias rauge pasiekti net 21,3 % alkoholio – naujos, patobulintos formulės. Šios aktyvios, džiovintos mielės su maistine medžiaga užtikrina malonų kvapą, geresnę ir greitesnę fermentaciją! Distiliavimo pasaulis sulaukė to, apie ką visada svajojo – stiprių ir itin efektyvių mielių cukraus raugams.


Privalumai, kuriuos Jums suteikia nauja formulė Turbo X-Pure 21,3% mielių, 50 L:

  • Švari fermentacija be nemalonaus kvapo  be blogo kvapo raugui fermentuojantis – dėl specialiai sukurtos maistinės medžiagos sumažinamas šalutinių produktų kiekis, darančių įtaką formuojamam aromatui.
  • Geresnė fermentacijos dinamika – vienas šių Turbo X-Pure mielių pakelis leis greitai ir efektyviai paruošti 50 L raugalo.
  • Didžiulė galia – dėl specialiai atrinktų mielių padermių, pasižyminčių dideliu atsparumu alkoholiui, ir tinkamai parengtos maistinės medžiagos Turbo X-Pure užtikrina fermentaciją iki 21,3 %.
  • Didesnis viso proceso saugumas – nauja formulė reiškia mažesnę fermentacijos sustojimo tikimybę.
  • Ideali efektyvumas cukraus raugams – šis specialiai sudarytas, patobulintas mielių ir maistinės medžiagos mišinys užtikrina sklandžią fermentaciją ir puikią išeigą, kas lemia aukštą galutinio gėrimo kokybę. 
  • Geresnis raugalo skaidrinimas pasibaigus fermentacijai – nauja Turbo X-Pure formulė padės veiksmingiau ir greičiau pašalinti junginius, galinčius neigiamai paveikti galutinę gėrimo kokybę. Nereikia naudoti papildomų skaidrinimo priemonių, todėl sutaupysite laiko ir sumažinsite išlaidas. 

 

Dėmesio! Norėdami gauti geriausią rezultatą, vadovaukitės instrukcija ant pakuotės.

Rekomenduojama fermentacijos temperatūra – 20-25⁰C; tai optimali mielių darbui, užtikrinanti tinkamą fermentaciją per nurodytą laiką. 

 

Štai Turbo X-Pure 21,3% mielės 50 L – viena iš žvaigždžių vertinamoje Turbo X-Pure mielių šeimoje. Tai idealiai parinktas maistinių medžiagų ir distiliavimo mielių kiekis, su kuriuo galite paruošti 50 L raugalo, pasižyminčio puikiomis skonio ir aromato savybėmis. Gryna galia ir puiki galutinio produkto kokybė. Su Turbo X-Pure fermentacija vyksta greitai, efektyviai ir be nemalonaus kvapo. Dėl didelio atsparumo alkoholiui naudojamas mielių ir maistinės medžiagos mišinys fermentuoja iki 21,3 % (optimaliomis sąlygomis maždaug per 14 dienų).

Turbo X-Pure mielės – pirmosios rinkoje mielės, fermentuojančios iki 21,3 % alkoholio. 

 

Dabar Turbo X-Pure pristatomos dar efektyvesnėje „2.0 versijoje“, kaip patobulintas dviejų aukšto alkoholizavimo, aktyvių distiliavimo mielių padermių ir tinkamai parinktos maistinės medžiagos, skatinančios jų vystymąsi, mišinys. 

Fermentacijos šalutinių produktų kiekio sumažinimas iki minimumo leido užtikrinti dar švaresnę fermentaciją ir palankiai paveikė šio proceso lydintį aromatą. Nebereikia baimintis, kad raugalas skleis nemalonų kvapą. Nauja formulė taip pat reiškia dar geresnę veikimo dinamiką ir efektyvumą, o kartu – didesnį viso proceso saugumą – tai mažesnė fermentacijos sustojimo tikimybė ir lengvesnis kelias greitai pasiekti norimus rezultatus cukraus rauguose. 

 

Vieno 250 g Turbo X-Pure mielių pakelio pakanka 50 L raugalo. Kad mielės atskleistų visas galimybes, būtina tiksliai laikytis ant pakuotės pateiktų instrukcijų. 

 

Naudojimo būdas – receptas 50 L raugalo:

Pasirinkite fermentacijos variantą (žr. lentelę). Į fermentacijos indą suberkite I cukraus porciją ir ištirpinkite ją reikiamame kiekyje drungno vandens, kurio temp. apie 25-30⁰C. Tuomet suberkite visą pakelio turinį ir gerai išmaišykite. Taip paruoštą tirpalą fermentuokite lentelėje nurodytą dienų skaičių (pagal pasirinktą variantą), 20-25⁰C temperatūroje.

 

Variantams (III ir IV), kai cukraus kiekis didesnis nei 14 kg, antrą cukraus porciją atsargiai įdėkite po *24 ir *48 val., kai cukraus koncentracija bus apie 12-14⁰Blg.

 

Patarimas: geriausia įberti apie 100 g cukraus ir palaukti, kol putos nuslūgs, tuomet įberti likusį cukrų. Taip išvengsite raugalo išsiliejimo.

Dėmesio: Raugalas putos! 

Geriausiam rezultatui pasiekti rekomenduojame po fermentacijos pabaigos raugą skaidrinti priemone Klar Turbo Spirit. 


   
Variantas   
   
   
   
I   
   
II   
   
III   
   
IV   
   
Alkoholis [%]   
   
   
   
15   
   
17   
   
19   
   
21,3   
   
Cukrus [kg]   
   
Porcija (I)   
   
12   
   
14   
   
14*   
   
14*   
   
Porcija (II)   
   
-   
   
-   
   
2   
   
4   
   
Vanduo [L]   
   
   
   
43   
   
42   
   
40   
   
39   
   
Dienos   
   
   
   
2   
   
3-5   
   
5-7   
   
7-14   


Dėmesio:

Pakuotę sunaudokite visą vienam raugui. 

Salstelėjęs poskonis pasibaigus fermentacijai susijęs su mielių gaminamu gliceroliu.

 

Sudėtis:

mielės, kalio fosfatas, magnio sulfatas, kalcio karbonatas, magnio oksidas, vitaminas B1.



Masė
0.25 kg

Masa
250.0 G

Na ile litrów
50.0 L

Czas pracy
48 h

Turbo mielės X-Pure 21,3 %, 50 L

Turbo mielės X-Pure 21,3 %, 50 L ['spiritinės mielės', ' mielės alkoholiui', ' turbo mielės', ' mielės Pure', ' mielės 21', '3 %', ' mielės samagonui', ' samagonui', ' spiritinės mielės 50 L', ' raugas 50 L', ' švari fermentacija', ' cukraus raugai', ' aukšto laipsnio raugams', ' cukraus raugams', ' didelis alkoholio procentas', ' distiliavimas', ' daugiau nei 21 %', ' greita fermentacija', ' Browin mielės', ' mielės 21 %', ' alco mielės', ' alko mielės', ' stiprios mielės', ' švari fermentacija']
mėgstamiausi

4,80 €

19,20 EUR/kg

Pridėti į krepšelį