Produktas tik DE versijoje.
Nuo šiol geriausios – dar geresnės! Pristatome Turbo X-Pure 21,3%, 48 h mieles, leidžiančias misoje pasiekti net 21,3% alkoholio – naujos, patobulintos formulės. Šios aktyvios, sausos mielės su maistinėmis medžiagomis užtikrina malonų kvapą, greitesnę ir geresnę fermentaciją! Distiliavimo pasaulis turi žaidėją, apie kurį visada svajojo – galingas ir itin efektyvias mieles cukraus misoms.
Privalumai, kuriuos suteikia nauja Turbo X-Pure 21,3%, 48 h, 10 x 25 L mielių formulė:
Dėmesio! Siekdami geriausių rezultatų, laikykitės nurodymų ant pakuotės.
Rekomenduojama fermentacijos temperatūra – 20-25⁰C, optimali mielių veiklai ir užtikrinanti tinkamą fermentacijos užbaigimą per nustatytą laiką.
Štai Turbo X-Pure 21,3%, 48 h mielės – viena iš įvertintos Turbo X-Pure mielių šeimos žvaigždžių. Tai idealiai suderintas maistinių medžiagų ir spiritinių mielių kiekis, leidžiantis paruošti 10 x 25 L misos su puikiomis skonio ir aromato savybėmis. Gryna galia ir puiki galutinio produkto kokybė. Su Turbo X-Pure fermentacijos procesas vyksta greitai, efektyviai ir be nemalonaus kvapo. Dėl didelio atsparumo alkoholiui naudojamas mielių ir maistinių medžiagų mišinys fermentuoja iki 21,3% (optimaliomis sąlygomis per 48 valandas).
Turbo X-Pure mielės – pirmosios rinkoje mielės, fermentuojančios iki 21,3% alkoholio.
Dabar Turbo X-Pure pristatomos dar efektyvesnėje „2.0 versijoje“, kaip patobulintas dviejų aukštą alkoholio koncentraciją toleruojančių, aktyvių spiritinių mielių štamų ir tinkamai parinktų maistinių medžiagų mišinys, skatinantis jų vystymąsi.
Fermentacijos šalutinių produktų kiekio sumažinimas iki minimumo užtikrino dar švaresnę fermentaciją ir teigiamai paveikė procesą lydintį aromatą. Nebereikia baimintis, kad misa skleis nemalonų kvapą. Nauja formulė taip pat reiškia geresnę veikimo dinamiką ir našumą, o kartu didesnį viso proceso saugumą – mažesnę fermentacijos sustojimo tikimybę ir lengvesnį kelią greitai pasiekti norimus rezultatus dirbant su cukraus misomis.
Vieno 1,35 kg Turbo X-Pure mielių pakelio pakanka 10 misų po 25 L. Kad mielės atskleistų visas savo galimybes, svarbu tiksliai laikytis ant pakuotės pateiktų instrukcijų.
Naudojimas – receptas 25 L misai:
Pasirinkite fermentacijos variantą (žr. lentelę). Į fermentacijos indą suberkite I cukraus porciją ir įpilkite 28⁰C temperatūros vandens. Tuomet kruopščiai sumaišykite X-Pure pakelio turinį, atsverkite 135 g mišinio ir suberkite šią porciją į fermentacijos indą su vandeniu ir cukrumi. Viską gerai išmaišykite ir palikite fermentuotis lentelėje nurodytą dienų skaičių (pagal pasirinktą variantą), esant 20-25⁰C temperatūrai.
Variantams (II ir III), kai cukraus kiekis didesnis nei 7 kg, antrą cukraus porciją atsargiai įdėkite po *24 ir *48 valandų, kai cukraus koncentracija bus apie 10-12⁰Blg.
Patarimas: geriausia įberti apie 100 g cukraus ir palaukti, kol putos nuslūgs, tada suberti likusį cukrų. Tai padės išvengti misos išsiliejimo.
Dėmesio: Misa putos!
| Variantas |
Alkoholis [%] |
Cukrus [kg] |
Vanduo [L] |
Dienos |
|
|---|---|---|---|---|---|
| |
|
Porcija [I] |
Porcija [II] |
|
|
| I |
17 |
7 |
- |
21 |
2 - 4 |
| II |
19 |
7* |
1 |
20 |
4 - 7 |
| III |
21,3 |
7* |
2 |
19 |
7 - 12 |
Geriausiam rezultatui rekomenduojame po fermentacijos pabaigos misą išskaidrinti skaidrinimo priemone Klar Turbo Spirit.
Dėmesio:
Saldokas poskonis po užbaigtos fermentacijos susijęs su mielių gaminamu gliceroliu.
Sudėtis:
mielės, kalio fosfatas, magnio sulfatas, kalcio karbonatas, magnio oksidas, vitaminas B1.