Spiritinės mielės Turbo Slivovitz – vaisinėms misoms, slyvovicai – 62 g 25 L misos ir 5 kg cukraus – iki 17–18 % alkoholio, 62 g
Slyvovica (Slivovitz) – tai stiprus sausas alkoholinis gėrimas, gaminamas fermentuojant specialiai atrinktas vengrines slyvas. Spiritinės mielės Turbo Slivovitz sukurtos tam, kad užtikrintų greitą vaisinių misų fermentaciją. Specialiai parinktas mielių, maistinių medžiagų, vitaminų ir pektoenzimo mišinys idealiai tinka slyvų misų fermentacijai. Mielės leidžia per 10–14 dienų pasiekti iki 17–18 % alkoholio, suteikdamos misoms būdingą naminės slyvovicos skonį. Vienos 62 g pakuotės pakanka paruošti iki 25 L misos, naudojant tik 5 kg cukraus! Naudoti itin paprasta, o rezultatas pranoks Jūsų lūkesčius!
Naudojimo būdas:
Sutrinkite 14 kg slyvų (geriausia be kauliukų). Iš 9 L vandens ir 5 kg cukraus paruoškite cukraus sirupą ir juo užpilkite slyvas. Atvėsinus iki 25–30 °C, suberkite paketėlio turinį ir gerai išmaišykite. Misą fermentuokite apie 2 savaites, pamaišydami kas 2 dienas. Norėdami didesnio stiprumo, po 5 dienų įdėkite 1,5 kg cukraus. Tada perfiltruokite misą. Paruoštai slyvovicai rekomenduojame priedą Alco-crystal, kuris paryškins vaisių aromatus.
Sudėtis:
mielės, diamonio fosfatas, kalio fosfatas, magnio sulfatas, džiovintas pektoenzimas, vitaminas B1.
Dėmesio:
pakuotę sunaudokite visą vienai misai.
Pakuotės matmenys: