Kilnios, universalios, džiovintos mielės visų rūšių vynams, turinčios didelę alkoholio toleranciją (iki 18 %). Ypač rekomenduojamos vynams iš agrastų, kriaušių, abrikosų, braškių, javų, gudobelių, obuolių, erškėtuogių, baltų ir juodų vynuogių, rabarbarų, razinų, trešnių, vyšnių, aviečių, renklodų ir vengrinių slyvų, aronijų, juodųjų, baltųjų ir raudonųjų serbentų, mėlynių, gervuogių, juodųjų šeivamedžių.
Enovini® – tai specialiai atrinktas, puikus dviejų vyno mielių padermių mišinys; dėl plataus temperatūrų intervalo (15–35 °C) galite būti tikri dėl stabilios ir greitos fermentacijos.
Mielės pasižymi dideliu „stiprumu“, todėl puikiai tinka fermentacijos restartui net jei vynas nustotų dirbti prieš pasiekiant numatytas savybes. Produktas leidžia gauti labai skaidrų vyną.
Aktyvios sausos mielės yra labai paprastos naudoti. 7 g pakuotės pakanka paruošti 10–35 l misos, kurios galutinis alkoholio kiekis – iki 18 %.
Naudojimas:
Pakelio turinį išmaišykite 100 ml virinto ir iki 30 °C atvėsinto vandens, viską palikite 20 min kambario temperatūroje. Po to tirpalą supilkite į fermentacinį indą arba balioną su vyno misa.
Vyno mielių Enovini® naudojimas – tai greita ir stabili fermentacija plačiame temperatūrų diapazone!
Išsami charakteristikos kortelė yra pridėtuose failuose.
Sudėtis:
vyno mielės Saccharomyces cerevisiae, emulsiklis: sorbitolio monostearatas.
Dėmesio!
Optimaliam fermentacijos procesui rekomenduojama pridėti maistinę medžiagą: su vitaminu B1 (401010), Kombi Vita (401030).
Geriausia suvartoti iki: tinkamumo laikas ir partijos Nr. – ant suvirinimo siūlės. Laikyti sausoje vietoje, kambario temperatūroje. Produktas skirtas tik enologijai, netinka tiesioginiam vartojimui.
Pakuotės matmenys: