Vyno mielės Enovini®

SIMBOLIS: 400300
EAN: 5904816917741

1,24 €

Pridėti į krepšelį

177,14 EUR/kg

SIMBOLIS: 400300
EAN: 5904816917741


APRAŠYMAS

Namų stiprūs ir skaidrūs vynai iki 18 % - vyno mielės Enovini® leis paruošti misą bet kokio tipo vynui, kurio alkoholio kiekis iki 18 %. Jų didelis atsparumas alkoholiui taip pat leidžia atlikti fermentacijos restartą, t. y. ją atnaujinti, kai dėl kokių nors priežasčių vynas per anksti nustoja „dirb... daugiau >

SIUNTIMAS: artimiausią darbo dieną
sužinokite daugiau »
14 DIENŲ PREKIŲ GRĄŽINIMO LAIKOTARPIS be priežasties!
sužinokite daugiau »

  • Namų stiprūs ir skaidrūs vynai iki 18 % - vyno mielės Enovini® leis paruošti misą bet kokio tipo vynui, kurio alkoholio kiekis iki 18 %. Jų didelis atsparumas alkoholiui taip pat leidžia atlikti fermentacijos restartą, t. y. ją atnaujinti, kai dėl kokių nors priežasčių vynas per anksti nustoja „dirbti”.
  • Universalios mielės - idealiai tinka tiek baltam, rožiniam, tiek ir raudonam vynui, saldžiam ir sausam.
  • Lengva naudoti - aktyvios sausos mielės yra itin paprastos naudoti, pakanka ištirpinti jas 100 ml virinto, iki 30 °C atvėsinto vandens ir palikti 20 minučių.
  • Greita ir stabili fermentacija - specialiai atrinktų dviejų mielių padermių mišinys užtikrina greitą ir stabilią fermentaciją labai plačiame temperatūrų diapazone 15–35 °C. 
  • Našios - 7 g mielių pakanka paruošti apie 10–35 l misos


Kilnios, universalios, džiovintos mielės visų rūšių vynams, turinčios didelę alkoholio toleranciją (iki 18 %). Ypač rekomenduojamos vynams iš agrastų, kriaušių, abrikosų, braškių, javų, gudobelių, obuolių, erškėtuogių, baltų ir juodų vynuogių, rabarbarų, razinų, trešnių, vyšnių, aviečių, renklodų ir vengrinių slyvų, aronijų, juodųjų, baltųjų ir raudonųjų serbentų, mėlynių, gervuogių, juodųjų šeivamedžių.

Enovini® – tai specialiai atrinktas, puikus dviejų vyno mielių padermių mišinys; dėl plataus temperatūrų intervalo (15–35 °C) galite būti tikri dėl stabilios ir greitos fermentacijos.

Mielės pasižymi dideliu „stiprumu“, todėl puikiai tinka fermentacijos restartui net jei vynas nustotų dirbti prieš pasiekiant numatytas savybes. Produktas leidžia gauti labai skaidrų vyną.

Aktyvios sausos mielės yra labai paprastos naudoti. 7 g pakuotės pakanka paruošti 10–35 l misos, kurios galutinis alkoholio kiekis – iki 18 %.


Naudojimas:

Pakelio turinį išmaišykite 100 ml virinto ir iki 30 °C atvėsinto vandens, viską palikite 20 min kambario temperatūroje. Po to tirpalą supilkite į fermentacinį indą arba balioną su vyno misa.


Vyno mielių Enovini® naudojimas – tai greita ir stabili fermentacija plačiame temperatūrų diapazone!


Išsami charakteristikos kortelė yra pridėtuose failuose.

Sudėtis:

vyno mielės Saccharomyces cerevisiae, emulsiklis: sorbitolio monostearatas.


Dėmesio!

Optimaliam fermentacijos procesui rekomenduojama pridėti maistinę medžiagą: su vitaminu B1 (401010), Kombi Vita (401030).

Geriausia suvartoti iki: tinkamumo laikas ir partijos Nr. – ant suvirinimo siūlės. Laikyti sausoje vietoje, kambario temperatūroje. Produktas skirtas tik enologijai, netinka tiesioginiam vartojimui.


Pakuotės matmenys:

  • ilgis 7,5 cm
  • plotis apie 1 cm
  • aukštis 11 cm
Masė
7.0 g

Na ile litrów
35.0 L

Rodzaj
sausos

Przeznaczenie
raudonasis vynas, baltasis vynas

W zestawie
ne

Vyno mielės Enovini®

Vyno mielės Enovini® ['Enovini mielės', ' aktyvios sausos vyno mielės', ' vyno mielės', ' mielės vynui', ' sausos vyno mielės', ' sausos mielės', ' sausos mielės vynui', ' mielės baltam vynui', ' mielės raudonam vynui']
mėgstamiausi

1,24 €

177,14 EUR/kg

Pridėti į krepšelį