PRODUKTAS NEPRIEINAMAS
Produktas tik DE versijoje.
Rūšinės vyno mielės skystyje - raudoniesiems vynams - iki 14 % alk., 20 ml.
Pradedate naminio vyno gamybą? Norite mėgautis aromatingu ir sodraus skonio raudonu vynu, turinčiu gražią spalvą? Mėgstate rinktis aukštos kokybės produktus? Susipažinkite su mūsų Burgund vyno mielėmis - specialiai atrinktu kilmingų vyno mielių Saccharomyces cerevisiae štamu, suspenduotu apsauginiame skystyje. Rekomenduojamos raudoniesiems vynams - ypač iš trešnių, vyšnių, aviečių, renklodų ir vengrinių slyvų, aronijų, gervuogių, juodųjų ir raudonųjų serbentų, juodųjų vynuogių, mėlynių, erškėtslyvių, juodojo šeivamedžio. Šios mielės užtikrina greitą ir stabilią fermentaciją plačiame temperatūrų diapazone (20–30 °C), gerą cukrų išfermentavimą, ilgalaikę vyno spalvą ir patrauklų buketą. Naudodami mūsų pasiūloje esančias maistines medžiagas vyno gamybos metu suteiksite mielėms visą jų potencialą, kad Jūsų naminiai vynai džiugintų artimuosius pilnu skoniu, aromatu ir spalva!
Svarbiausios savybės:
Naudojimo būdas:
Skystas mieles reikia iš anksto padauginti, t. y. paruošti mielių užtaigą - vadinamąją mielių motiną. Į 1 l talpos butelę įpilkite 150 ml sulčių arba sudėkite 200 g susmulkintų vaisių, 300 ml vandens ir įdėkite 2 arbatinius šaukštelius cukraus. Butelę uždenkite vatos kamščiu ir pasterizuokite 30 min. Atvėsinus į butelę įpilkite prieš tai suplaktos mielių pakuotės turinį. Visumą palikite 1–2 paroms 22–26 °C temperatūroje, tuomet supilkite į fermentacijos indą arba balioną su vyno misa (5–25 l).
Dėmesio!
Visuose mielių užtaigos paruošimo etapuose laikykitės sterilių sąlygų - ypač atkreipkite dėmesį į indo, kuriame dauginsite mieles, švarą.
Optimaliam fermentacijos procesui rekomenduojama pridėti maistinių medžiagų: Kombi (401020) arba Kombi Vita (401030).
Geriausia sunaudoti iki: tinkamumo data ir partijos nr. nurodyti ant sandarinimo siūlės. Laikyti sausoje vietoje, kambario temperatūroje. Produktas skirtas tik enologijai, ne tiesioginiam vartojimui.
Sudedamosios dalys:
salyklo misa, vanduo, citrinos rūgštis, mielės Saccharomyces cerevisiae, amonio vandeniliofosfatas (V).
Pakuotės matmenys: