Vyno mielės Burgund, 20 ml DE/EN

SIMBOLIS: 400125
EAN: 5904816009460

1,90 €

PRODUKTAS NEPRIEINAMAS

1,90 EUR/vnt.

SIMBOLIS: 400125
EAN: 5904816009460


APRAŠYMAS

Produktas tik DE versijoje.Rūšinės vyno mielės skystyje - raudoniesiems vynams - iki 14 % alk., 20 ml.​Naminiams vynams iki 14% -mielės užtikrina gerą cukrų išfermentavimą, ilgalaikę spalvą ir patrauklų buketą.Idealiai tinka raudoniesiems vynams -iš tamsių vynuogių, aronijų, gervuogių, serbentų, juo... daugiau >

PRODUKTAS NEPRIEINAMAS

SIUNTIMAS: artimiausią darbo dieną
sužinokite daugiau »
14 DIENŲ PREKIŲ GRĄŽINIMO LAIKOTARPIS be priežasties!
sužinokite daugiau »

Produktas tik DE versijoje. 

Rūšinės vyno mielės skystyje - raudoniesiems vynams - iki 14 % alk., 20 ml.


  • Naminiams vynams iki 14% - mielės užtikrina gerą cukrų išfermentavimą, ilgalaikę spalvą ir patrauklų buketą.
  • Idealiai tinka raudoniesiems vynams - iš tamsių vynuogių, aronijų, gervuogių, serbentų, juodojo šeivamedžio ir kt.
  • Greita ir stabili fermentacija - plačiame 20–30 °C temperatūrų diapazone.
  • Išmanesnės - 20 ml skystų mielių leidžia paruošti nuo 5 iki 25 l misos.
  • Visas potencialas - naudojant mūsų pasiūloje esančias maistines medžiagas mielėms.


Pradedate naminio vyno gamybą? Norite mėgautis aromatingu ir sodraus skonio raudonu vynu, turinčiu gražią spalvą? Mėgstate rinktis aukštos kokybės produktus? Susipažinkite su mūsų Burgund vyno mielėmis - specialiai atrinktu kilmingų vyno mielių Saccharomyces cerevisiae štamu, suspenduotu apsauginiame skystyje. Rekomenduojamos raudoniesiems vynams - ypač iš trešnių, vyšnių, aviečių, renklodų ir vengrinių slyvų, aronijų, gervuogių, juodųjų ir raudonųjų serbentų, juodųjų vynuogių, mėlynių, erškėtslyvių, juodojo šeivamedžio. Šios mielės užtikrina greitą ir stabilią fermentaciją plačiame temperatūrų diapazone (20–30 °C), gerą cukrų išfermentavimą, ilgalaikę vyno spalvą ir patrauklų buketą. Naudodami mūsų pasiūloje esančias maistines medžiagas vyno gamybos metu suteiksite mielėms visą jų potencialą, kad Jūsų naminiai vynai džiugintų artimuosius pilnu skoniu, aromatu ir spalva!


Svarbiausios savybės:

  • skystos mielės
  • 20 ml pakuotė 5–25 l
  • fermentacijos temperatūra: 20–30 °C
  • alkoholio kiekis: iki 14 %
  • visas potencialas - naudojant maistines medžiagas: su vitaminu B1 ir Kombi Vita


Naudojimo būdas:

Skystas mieles reikia iš anksto padauginti, t. y. paruošti mielių užtaigą - vadinamąją mielių motiną. Į 1 l talpos butelę įpilkite 150 ml sulčių arba sudėkite 200 g susmulkintų vaisių, 300 ml vandens ir įdėkite 2 arbatinius šaukštelius cukraus. Butelę uždenkite vatos kamščiu ir pasterizuokite 30 min. Atvėsinus į butelę įpilkite prieš tai suplaktos mielių pakuotės turinį. Visumą palikite 1–2 paroms 22–26 °C temperatūroje, tuomet supilkite į fermentacijos indą arba balioną su vyno misa (5–25 l).


Dėmesio!

Visuose mielių užtaigos paruošimo etapuose laikykitės sterilių sąlygų - ypač atkreipkite dėmesį į indo, kuriame dauginsite mieles, švarą.

Optimaliam fermentacijos procesui rekomenduojama pridėti maistinių medžiagų: Kombi (401020) arba Kombi Vita (401030).

Geriausia sunaudoti iki: tinkamumo data ir partijos nr. nurodyti ant sandarinimo siūlės. Laikyti sausoje vietoje, kambario temperatūroje. Produktas skirtas tik enologijai, ne tiesioginiam vartojimui.


Sudedamosios dalys:

salyklo misa, vanduo, citrinos rūgštis, mielės Saccharomyces cerevisiae, amonio vandeniliofosfatas (V).


Pakuotės matmenys:

  • ilgis 7,5 cm
  • plotis apie 1 cm
  • aukštis 10,6 cm


Vyno mielės Burgund, 20 ml DE/EN

Vyno mielės Burgund, 20 ml DE/EN ['vyno mielės', ' vyno mielės Burgund', ' mielės raudonam vynui', ' skystos mielės', ' mielės skystoje formoje', ' Browin mielės', ' Biowin mielės', ' mielės vynui', ' vyndarystė', ' vyndarystės įranga', ' paprastos vyno mielės']
mėgstamiausi

1,90 €

PRODUKTAS NEPRIEINAMAS

 

 

Įveskite savo el. pašto adresą, kad praneštume, kai produktas vėl bus prieinamas.

Ačiū, jūsų el. pašto adresas buvo išsaugotas.