Turbo mielės X-Pure 21,3 %, 48 h, 25 l

SIMBOLIS: 403113
EAN: 5904816010817

4,01 €

PRODUKTAS NEPRIEINAMAS

29,70 EUR/kg

SIMBOLIS: 403113
EAN: 5904816010817


APRAŠYMAS

Produktas tik DE versijoje.Nuo šiol geriausi tapo dar geresni! Pristatome Turbo X-Pure 21,3% mieles, leidžiančias misoje pasiekti net 21,3% alkoholio – naujoje, patobulintoje formulėje. Šios aktyvios, sausos mielės su maistine medžiaga suteikia malonų kvapą, geresnį ir greitesnį išfermentavimą! Dist... daugiau >

PRODUKTAS NEPRIEINAMAS

SIUNTIMAS: artimiausią darbo dieną
sužinokite daugiau »
14 DIENŲ PREKIŲ GRĄŽINIMO LAIKOTARPIS be priežasties!
sužinokite daugiau »

Produktas tik DE versijoje. 

Nuo šiol geriausi tapo dar geresni! Pristatome Turbo X-Pure 21,3% mieles, leidžiančias misoje pasiekti net 21,3% alkoholio – naujoje, patobulintoje formulėje. Šios aktyvios, sausos mielės su maistine medžiaga suteikia malonų kvapą, geresnį ir greitesnį išfermentavimą! Distiliavimo pasaulis pagaliau turi tai, apie ką visada svajojo – galingas ir itin efektyvias mieles cukraus misoms.


Naujos formulės teikiami privalumaiTurbo X-Pure 21,3% mielės, 25 L:

  • Švari fermentacija be nemalonaus kvapo  be nemalonaus kvapo misos fermentacijos metu – dėl specialiai sukurtos maistinės medžiagos sumažinamas šalutinių produktų kiekis, turinčių įtakos formuojamam aromatui.
  • Geresnė fermentacijos dinamika – vienas šių Turbo X-Pure mielių paketėlis leis greitai ir efektyviai paruošti 25 L misos.
  • Didžiulė galia – dėl specialiai atrinktų didelį atsparumą alkoholiui turinčių mielių štamų ir tinkamai parinktos maistinės medžiagos Turbo X-Pure užtikrina fermentaciją net iki 21,3%.
  • Didesnis viso proceso saugumas – nauja formulė – tai mažesnė fermentacijos sustojimo tikimybė.
  • Ideali efektyvumas su cukraus misomis – ši specialiai suderinta, patobulinta mielių ir maistinės medžiagos mišinio kompozicija užtikrina sklandžią fermentaciją ir puikų našumą, kas lemia aukštą galutinio gėrimo kokybę. 
  • Geresnis misos skaidrinimas pasibaigus fermentacijai – dėl naujos Turbo X-Pure formulės veiksmingiau ir greičiau pašalinsite junginius, galinčius neigiamai paveikti galutinę gėrimo kokybę. Nebereikia naudoti papildomų skaidriklių, todėl sutaupysite laiko ir sumažinsite išlaidas. 

 

Dėmesio! Norėdami gauti geriausią rezultatą, vadovaukitės ant pakuotės pateiktomis instrukcijomis.

Rekomenduojama fermentacijos temperatūra – 20-25⁰C; tai optimali mielių darbui, užtikrinanti tinkamą išfermentavimą per nurodytą laiką. 

Štai Turbo X-Pure 21,3% mielės 25 L – viena iš žvaigždžių pripažintoje Turbo X-Pure mielių šeimoje. Tai idealiai suderintas maistinių medžiagų ir distiliavimo mielių kiekis, leidžiantis paruošti 25 L misos su puikiais skonio ir aromato parametrais. Gryna galia ir puiki galutinio produkto kokybė. Su Turbo X-Pure fermentacijos procesas vyksta greitai, efektyviai ir be nemalonaus kvapo. Dėl didelio atsparumo alkoholiui taikomas mielių ir maistinės medžiagos mišinys fermentuoja net iki 21,3% (optimaliomis sąlygomis maždaug po 12 dienų).

Turbo X-Pure – pirmosios rinkoje mielės, fermentuojančios iki 21,3% alkoholio. 

 

Dabar Turbo X-Pure pristatomos dar veiksmingesnėje „2.0 versijoje“, kaip patobulintas dviejų aktyvių, didelį alkoholio kiekį toleruojančių distiliavimo mielių štamų ir tinkamai parinktos jų augimą palaikančios maistinės medžiagos mišinys. 

Šalutinių fermentacijos produktų kiekio sumažinimas iki minimumo leido užtikrinti dar švaresnę fermentaciją ir palankiai paveikė šio proceso aromatą. Nebereikia baimintis, kad misa skleis nemalonų kvapą. Nauja formulė taip pat reiškia dar geresnę veikimo dinamiką ir našumą, kartu didesnį viso proceso saugumą – tai mažesnė fermentacijos sustojimo tikimybė ir lengvesnis kelias greitai pasiekti norimus rezultatus su cukraus misomis. 

 

Vieno 135 g svorio Turbo X-Pure mielių paketėlio pakanka 25 L misos. Kad mielės atskleistų visas savo galimybes, labai svarbu griežtai laikytis ant pakuotės pateiktos instrukcijos. 

 

Naudojimo būdas – 25 L misos receptūra:

Pasirinkite fermentacijos variantą (žr. lentelę). Į fermentacinį indą suberkite I cukraus porciją ir ištirpinkite ją tinkamame kiekyje drungno vandens, kurio temp. 28°C. Tuomet paskleiskite ant skysčio paviršiaus visą pakelio turinį, palikite 10 minučių ir gerai išmaišykite. Tokį paruoštą tirpalą fermentuokite lentelėje nurodytą dienų skaičių, 22-25°C temperatūroje, geriausia tamsioje patalpoje. *II ir III variantams kitą cukraus porciją atsargiai pridėkite po 24-48 h, kai cukraus koncentracija misoje bus apie 10-12°Blg. 

Geriausia pirmiausia įdėti apie 100 g cukraus ir palaukti, kol puta nuslūgs – tada suberkite likusį cukrų ir išmaišykite. 

Dėmesio: Fermentacijos metu misa putos!


   
Variantas   
   
Alkoholis  [%]   
   
Cukrus [kg] 
   
Vanduo [L]   
   
Dienos   
   
   
   
   
   
Porcija [I]   
   
Porcija [II]   
   
   
   
   
   
I   
   
17   
   
7   
   
-   
   
21   
   
2 - 4   
   
II   
   
19   
   
7*   
   
1   
   
20   
   
4 - 7   
   
III   
   
21,3   
   
7*   
   
2   
   
19   
   
7 - 12   

 

Geriausiam rezultatui pasiekti rekomenduojame po fermentacijos pabaigos misą skaidrinti priemone Klar Turbo Spirit. 

Dėmesio: Pakuotę sunaudokite visą vienai misai. 

Saldokas poskonis po fermentacijos pabaigos susijęs su mielių gaminamu gliceroliu.

 

Sudėtis:

mielės, kalio fosfatas, magnio sulfatas, magnio oksidas, kalcio karbonatas, vitaminas B1.


Produktas tik distiliavimo reikmėms.




Masė
0.135 kg

Masa
135.0 G

Na ile litrów
25.0 L

Czas pracy
48 h

Turbo mielės X-Pure 21,3 %, 48 h, 25 l

Turbo mielės X-Pure 21,3 %, 48 h, 25 l ['spiritinės mielės', ' mielės alkoholiui', ' turbo mielės', ' mielės Pure', ' mielės 21', '3 %', ' mielės naminei degtinei', ' samagonui', ' spiritinės mielės 25 l', ' 25 l misa', ' švari fermentacija', ' cukraus misos', ' aukšto stiprumo misoms', ' cukraus misoms', ' aukštas alkoholio laipsnis', ' distiliavimas', ' daugiau nei 21 %', ' greita fermentacija', ' Browin mielės', ' mielės 21 %', ' alco mielės', ' alko mielės', ' stiprios mielės', ' švari fermentacija']
mėgstamiausi

4,01 €

PRODUKTAS NEPRIEINAMAS

 

 

Įveskite savo el. pašto adresą, kad praneštume, kai produktas vėl bus prieinamas.

Ačiū, jūsų el. pašto adresas buvo išsaugotas.