Distiliavimo mielės Turbo Koji, 50 g (be sacharifikacijos!)

SIMBOLIS: 403250
EAN: 5904816004564

2,67 €

Pridėti į krepšelį

53,40 EUR/kg

SIMBOLIS: 403250
EAN: 5904816004564


APRAŠYMAS

Aukščiausios kokybės spiritinių mielių mišinys su štamu Rhizopus oryzae ir enzimais.Originalus, azijietiškasRhizopus oryzae štamas- padeda atlikti krakmolo sacharifikacijos procesą.Skirtas krakmolingoms žaliavoms - mišinys skirtas miltų, stambiai sumaltų grūdų (ryžių, kukurūzų, kviečių) ir bulvių* f... daugiau >

SIUNTIMAS: artimiausią darbo dieną
sužinokite daugiau »
14 DIENŲ PREKIŲ GRĄŽINIMO LAIKOTARPIS be priežasties!
sužinokite daugiau »

Aukščiausios kokybės spiritinių mielių mišinys su štamu Rhizopus oryzae ir enzimais.


  • Originalus, azijietiškas Rhizopus oryzae štamas - padeda atlikti krakmolo sacharifikacijos procesą.
  • Skirtas krakmolingoms žaliavoms - mišinys skirtas miltų, stambiai sumaltų grūdų (ryžių, kukurūzų, kviečių) ir bulvių* fermentacijai.
  • Su enzimais - Turbo Koji tai produktas, kuriame yra enzimų: krakmolą skystinanti alfa-amilazė ir glukoamilazė, skaidanti krakmolą iki gliukozės.
  • Šaltasis salinimas - naudojant Turbo Koji salinimą vykdome 25-30°C temperatūroje, o ne kaip karštojo salinimo atveju 60-70°C.
  • Nereikia pridėti maistinių medžiagų - mišinys nereikalauja papildomų maistinių medžiagų misai. Jo sudėtis užtikrina optimalią fermentaciją.

 

Mielės Turbo Koji - aktyvios sausos spiritinės mielės su originaliu azijietišku Rhizopus oryzae štamu ir enzimais - leidžia fermentuoti krakmolingas misas: iš miltų, stambiai sumaltų grūdų (ryžių, kukurūzų, kviečių ir pan.) be karštojo salinimo. 

Mišinyje esantys enzimai 30°C temperatūroje skaido krakmolą į fermentuojamus paprastuosius cukrus, kuriuos mielės paverčia alkoholiu. Taip paprasta kaip cukraus misa. Mišinys nereikalauja maistinių medžiagų papildymo. Fermentacijos trukmė apie 3 savaites.

 

Naudojimo būdas:

Į fermentacinį indą įpilkite 15 L vandens, kurio temp. 45°C, suberkite 7 kg miltų arba 7 kg stambiai sumaltų *grūdų (kukurūzų, kviečių, miežių, rugių, ryžių ir pan.) ir gerai išmaišykite. 


Grūdų atveju rekomenduojama juos užplikyti verdančiu vandeniu. 


Misą papildykite vandeniu iki 25 L. Jei visos masės temp. patenka į 30-35°C intervalą, ant misos paviršiaus išbarstykite paketėlio turinį. Po 15 minučių išmaišykite. Palikite fermentuotis temp. 25-38°C apie 15 dienų.


Patarimas:

Kuo smulkiau bus susmulkinta žaliava, tuo grūduose esantis krakmolas bus labiau prieinamas enzimams, kurie jį suskaidys į mielių fermentuojamus paprastuosius cukrus. 


*Naudojimas su bulvėmis:

4 kg nuplautų bulvių supjaustykite smulkiais gabalėliais ir užpilkite 6 L verdančio vandens, kad būtų pašalinti nepageidaujami mikroorganizmai (laikykite, kol vandens temp. pasieks apie 45°C).

Į kitą indą įpilkite 3 L vandentiekio vandens (20 - 25°C) ir jame išmaišykite 3 kg bulvių krakmolo.

Į 30 L talpą, kurioje vyks fermentacija, įpilkite 6 L verdančio vandens ir, nuolat maišydami, įpilkite anksčiau hidratuotą krakmolą, kol susidarys klampi klijinga masė.

Iš indo su nuplikytomis bulvėmis nupilkite 1-2 L (neišpilkite jos!).

Bulves sutrinkite trintuvu, o tada taip paruoštą žaliavą perkelkite į fermentacinį indą su sukleikintu krakmolu.

Indą, kuriame trynėte, praskalaukite anksčiau nupilktu vandeniu ir supilkite jį į misą. Viską išmaišykite. Kai misos temperatūra pasieks 30 - 35°C, ant misos paviršiaus išbarstykite visą KOJI paketėlio turinį ir palikite pridengtą 15 minučių hidratuotis.

Po to labai kruopščiai išmaišykite visą misą, tuomet sandariai uždarykite dangtį ir įstatykite į jį fermentacinį vamzdelį su vandeniu.

Palikite fermentuotis 25 - 38°C temperatūroje apie 15 dienų tamsioje vietoje.


Patarimas:

Fermentacijos procesas vyksta žemoje temperatūroje, todėl nepamirškite, kad visi misos ruošimui naudojami indai ir įrankiai būtų kruopščiai dezinfekuoti! 


Dėmesio: Misa putos!

Pirmosiomis fermentacijos dienomis rekomenduojame kasdien išmaišyti misą dėl į dugną nusėdančios žaliavos.

 

Sudedamosios dalys: glukoamilazė, spiritinės mielės, grybai Rhizopus oryzae 20%, alfa-amilazė


Pakuotę sunaudokite visą vienai misai.



Masė
50.0 g

Masa
50.0 G

Na ile litrów
25.0 L

Distiliavimo mielės Turbo Koji, 50 g (be sacharifikacijos!)

Distiliavimo mielės Turbo Koji, 50 g (be sacharifikacijos!) ['Koji mielės', ' Koji grybelis', ' ruginė degtinė', ' bulvinė degtinė', ' šaltoji sacharifikacija', ' mielės alkoholiui', ' mielės samagonui', ' distiliavimo mielės', ' be sacharifikacijos', ' mielės grūdams', ' viskiui', ' mielės viskiui']
mėgstamiausi

2,67 €

53,40 EUR/kg

Pridėti į krepšelį