Grynakultūrės sausos mielės Enovini 7 g

SIMBOLIS: 400306
EAN: 5904816009514

1,61 €

PRODUKTAS NEPRIEINAMAS

1,61 EUR/vnt.

SIMBOLIS: 400306
EAN: 5904816009514


APRAŠYMAS

Produktas tik DE versijoje.Naminiams stipriems ir skaidriems vynams iki 18 %- Enovini® vyno mielės leis paruošti misą bet kokio tipo vynui, kurio alkoholio kiekis iki 18 %. Dėl didelio atsparumo alkoholiui jos taip pat leis atnaujinti fermentaciją (restartuoti), jei dėl kokių nors priežasčių vynas p... daugiau >

PRODUKTAS NEPRIEINAMAS

SIUNTIMAS: artimiausią darbo dieną
sužinokite daugiau »
14 DIENŲ PREKIŲ GRĄŽINIMO LAIKOTARPIS be priežasties!
sužinokite daugiau »

Produktas tik DE versijoje. 

  • Naminiams stipriems ir skaidriems vynams iki 18 % - Enovini® vyno mielės leis paruošti misą bet kokio tipo vynui, kurio alkoholio kiekis iki 18 %. Dėl didelio atsparumo alkoholiui jos taip pat leis atnaujinti fermentaciją (restartuoti), jei dėl kokių nors priežasčių vynas per anksti nustos „rūgti”.
  • Universalios mielės - idealiai tinka tiek baltam, rožiniam, tiek raudonam vynui, saldžiam ir sausam.
  • Lengva naudoti - aktyvios sausos mielės yra itin paprastos naudoti – pakanka ištirpinti jas 100 ml virinto ir iki 30 °C atvėsinto vandens ir palikti 20 minučių.
  • Greita ir stabili fermentacija - specialiai atrinktas dviejų mielių štamų mišinys užtikrina greitą ir stabilią fermentaciją labai plačiame temperatūrų diapazone 15–35 °C. 
  • Našios - 7 g mielių pakanka paruošti apie 10–35 L misos


Kilnios, universalios, džiovintos mielės visų rūšių vynams, pasižyminčios didele tolerancija alkoholiui (iki 18 %). Ypač rekomenduojamos vynams iš agrastų, kriaušių, abrikosų, braškių, javų, gudobelių, obuolių, erškėtuogių, baltųjų ir juodųjų vynuogių, rabarbarų, razinų, trešnių, vyšnių, aviečių, renklodžių ir vengrinių slyvų, aronijų, juodųjų, baltųjų ir raudonųjų serbentų, mėlynių, gervuogių, juodųjų šeivamedžių.

Enovini® – tai specialiai atrinktas, puikus dviejų vyno mielių štamų mišinys; dėl plataus temperatūrų diapazono (15–35 °C) galite būti tikri dėl stabilios ir greitos fermentacijos.

Mielės pasižymi didele galia, todėl puikiai tinka fermentacijai atnaujinti net jei vynas nustotų rūgti dar nepasiekęs planuotų savybių. Produktas leidžia išgauti aukštą vyno skaidrumą.

Aktyvias sausas mieles labai paprasta naudoti. 7 g pakuotės pakanka 10–35 L misos su galutine alkoholio koncentracija iki 18 %.


Naudojimas:

Maišelio turinį ištirpinkite 100 ml virinto ir iki 30 °C atvėsinto vandens, viską palikite 20 min kambario temperatūroje. Po to tirpalą supilkite į fermentacijos indą arba stiklinį balioną su vyno misa.

Enovini® vyno mielių naudojimas – tai greita ir stabili fermentacija plačiame temperatūrų diapazone!


Išsami saugos duomenų kortelė yra pridėtuose failuose.

Sudėtis:

vyno mielės Saccharomyces cerevisiae, emulsiklis: sorbitolio monostearatas.


Dėmesio!

Optimaliam fermentacijos procesui rekomenduojama pridėti maistinių medžiagų: su vitaminu B1 (401010), Kombi Vita (401030).

Geriausia sunaudoti iki: tinkamumo data ir partijos Nr. – ant suvirinimo siūlės. Laikyti sausoje vietoje, kambario temperatūroje. Produktas skirtas enologijai, netinka tiesioginiam vartojimui.


Pakuotės matmenys:

  • ilgis 7,5 cm
  • plotis apie 1 cm
  • aukštis 11 cm
Masė
7.0 g

Grynakultūrės sausos mielės Enovini 7 g

Grynakultūrės sausos mielės Enovini 7 g ['Enovini mielės', ' aktyvios sausos vyno mielės', ' vyno mielės', ' mielės vynui', ' sausos vyno mielės', ' sausos mielės', ' sausos mielės vynui', ' mielės baltajam vynui', ' mielės raudonajam vynui']
mėgstamiausi

1,61 €

PRODUKTAS NEPRIEINAMAS

 

 

Įveskite savo el. pašto adresą, kad praneštume, kai produktas vėl bus prieinamas.

Ačiū, jūsų el. pašto adresas buvo išsaugotas.