PRODUKTAS NEPRIEINAMAS
Produktas tik DE versijoje.
Kilnios, universalios, džiovintos mielės visų rūšių vynams, pasižyminčios didele tolerancija alkoholiui (iki 18 %). Ypač rekomenduojamos vynams iš agrastų, kriaušių, abrikosų, braškių, javų, gudobelių, obuolių, erškėtuogių, baltųjų ir juodųjų vynuogių, rabarbarų, razinų, trešnių, vyšnių, aviečių, renklodžių ir vengrinių slyvų, aronijų, juodųjų, baltųjų ir raudonųjų serbentų, mėlynių, gervuogių, juodųjų šeivamedžių.
Enovini® – tai specialiai atrinktas, puikus dviejų vyno mielių štamų mišinys; dėl plataus temperatūrų diapazono (15–35 °C) galite būti tikri dėl stabilios ir greitos fermentacijos.
Mielės pasižymi didele galia, todėl puikiai tinka fermentacijai atnaujinti net jei vynas nustotų rūgti dar nepasiekęs planuotų savybių. Produktas leidžia išgauti aukštą vyno skaidrumą.
Aktyvias sausas mieles labai paprasta naudoti. 7 g pakuotės pakanka 10–35 L misos su galutine alkoholio koncentracija iki 18 %.
Naudojimas:
Maišelio turinį ištirpinkite 100 ml virinto ir iki 30 °C atvėsinto vandens, viską palikite 20 min kambario temperatūroje. Po to tirpalą supilkite į fermentacijos indą arba stiklinį balioną su vyno misa.
Enovini® vyno mielių naudojimas – tai greita ir stabili fermentacija plačiame temperatūrų diapazone!
Išsami saugos duomenų kortelė yra pridėtuose failuose.
Sudėtis:
vyno mielės Saccharomyces cerevisiae, emulsiklis: sorbitolio monostearatas.
Dėmesio!
Optimaliam fermentacijos procesui rekomenduojama pridėti maistinių medžiagų: su vitaminu B1 (401010), Kombi Vita (401030).
Geriausia sunaudoti iki: tinkamumo data ir partijos Nr. – ant suvirinimo siūlės. Laikyti sausoje vietoje, kambario temperatūroje. Produktas skirtas enologijai, netinka tiesioginiam vartojimui.
Pakuotės matmenys: