Grynos kultūros mielės, sausos Fermivin VR5 7 g

SIMBOLIS: 400356
EAN: 5904816009545

1,98 €

PRODUKTAS NEPRIEINAMAS

1,98 EUR/vnt.

SIMBOLIS: 400356
EAN: 5904816009545


APRAŠYMAS

Produktas tik DE versijoje.Fermivin VR5 džiovintos, aukštos kokybės vyno mielės Saccharomyces cerevisiae, kilusios iš Burgundijos regiono Prancūzijoje.Raudoniems vynams -Fermivin VR5 – mielės, leidžiančios pagaminti aukščiausios kokybės vyną iš raudonų vaisių, turintį būdingą poskonį. Priklausomai n... daugiau >

PRODUKTAS NEPRIEINAMAS

SIUNTIMAS: artimiausią darbo dieną
sužinokite daugiau »
14 DIENŲ PREKIŲ GRĄŽINIMO LAIKOTARPIS be priežasties!
sužinokite daugiau »

Produktas tik DE versijoje. 

Fermivin VR5 džiovintos, aukštos kokybės vyno mielės Saccharomyces cerevisiae, kilusios iš Burgundijos regiono Prancūzijoje.


  • Raudoniems vynams - Fermivin VR5 – mielės, leidžiančios pagaminti aukščiausios kokybės vyną iš raudonų vaisių, turintį būdingą poskonį. Priklausomai nuo pridėto cukraus kiekio su jomis pagaminsite saldžius ir sausus vynus.
  • Ilgai brandinamiems vynams - mielės, idealiai tinkančios vynams, kuriems reikalingas ilgas brandinimo laikotarpis.
  • Vynams iki 16% - šios mielės pasižymi dideliu atsparumu alkoholiui, fermentuoja net iki 16%.
  • Temperatūrų diapazonas 18-32°C - tai optimalios fermentacijos sąlygos, kuriomis Fermivin V5 mielės atskleidžia visą savo potencialą.
  • 10-35 L - vienas Fermivin 7013 mielių pakelis – tinkamas kiekis paruošti nuo 10 iki 35 L vyno misos.


Fermivin VR5 – vyno mielės, fermentuojančios iki 16% alkoholio, rekomenduojamos vynams iš aronijų, juodojo šeivamedžio, juodųjų serbentų, juodųjų vynuogių, trešnių, vyšnių, mėlynių, gervuogių, aviečių ir slyvų. Šios mielės idealiai išryškina raudonų ir daug taninų turinčių vaisių aromatą, reikalaujančių ilgo brandinimo. Siekiant greito ir visiško išfermentavimo, būtina, be kita ko, užtikrinti optimalią fermentacijos temperatūrą, kuri šioms mielėms yra nuo 18 iki 32°C.

Vienas mielių pakelis tinka paruošti nuo 10 iki 35 L vyno misos.

Džiovintos vyno mielės Fermivin VR5 yra labai paprastos naudoti, pakanka trumpos rehidratacijos - sudrėkinimo.


Naudojimo būdas:

Pakelio turinį sumaišykite su 100 ml virinto ir atvėsinto iki temp. 30℃ vandens, viską palikite 20 min kambario temperatūroje. Po šio laiko tirpalą supilkite į fermentacijos talpą arba balioną su vyno misa.

Visą savo potencialą mielės pasiekia naudojant maistines druskas: su vitaminu B1 ir Kombi Vita.


Išsamų saugos duomenų lapą rasite pridėtuose failuose.


Sudėtis:

vyno mielės Saccharomyces cerevisiae var. bayanus, emulgatorius: sorbitolio monostearatas.


Dėmesio!

Optimaliai fermentacijos eigai rekomenduojama pridėti maistinės druskos: su vitaminu B1 (401010), Kombi Vita (401030).

Geriausia suvartoti iki: galiojimo data ir partijos Nr. ant siūlės. Laikyti sausoje vietoje, kambario temperatūroje. Produktas skirtas tik enologijai, ne tiesioginiam vartojimui.


Pakuotės matmenys:

  • ilgis 7,5 cm
  • plotis apie 1 cm
  • aukštis 11 cm

Grynos kultūros mielės, sausos Fermivin VR5 7 g

Grynos kultūros mielės, sausos Fermivin VR5 7 g ['Fermivin mielės', ' aktyvios džiovintos vyno mielės', ' vyno mielės', ' mielės vynui', ' džiovintos vyno mielės', ' džiovintos mielės', ' džiovintos mielės vynui', ' mielės raudonam vynui']
mėgstamiausi

1,98 €

PRODUKTAS NEPRIEINAMAS

 

 

Įveskite savo el. pašto adresą, kad praneštume, kai produktas vėl bus prieinamas.

Ačiū, jūsų el. pašto adresas buvo išsaugotas.