PRODUKTAS NEPRIEINAMAS
Produktas tik DE versijoje.
Fermivin VR5 džiovintos, aukštos kokybės vyno mielės Saccharomyces cerevisiae, kilusios iš Burgundijos regiono Prancūzijoje.
Fermivin VR5 – vyno mielės, fermentuojančios iki 16% alkoholio, rekomenduojamos vynams iš aronijų, juodojo šeivamedžio, juodųjų serbentų, juodųjų vynuogių, trešnių, vyšnių, mėlynių, gervuogių, aviečių ir slyvų. Šios mielės idealiai išryškina raudonų ir daug taninų turinčių vaisių aromatą, reikalaujančių ilgo brandinimo. Siekiant greito ir visiško išfermentavimo, būtina, be kita ko, užtikrinti optimalią fermentacijos temperatūrą, kuri šioms mielėms yra nuo 18 iki 32°C.
Vienas mielių pakelis tinka paruošti nuo 10 iki 35 L vyno misos.
Džiovintos vyno mielės Fermivin VR5 yra labai paprastos naudoti, pakanka trumpos rehidratacijos - sudrėkinimo.
Naudojimo būdas:
Pakelio turinį sumaišykite su 100 ml virinto ir atvėsinto iki temp. 30℃ vandens, viską palikite 20 min kambario temperatūroje. Po šio laiko tirpalą supilkite į fermentacijos talpą arba balioną su vyno misa.
Visą savo potencialą mielės pasiekia naudojant maistines druskas: su vitaminu B1 ir Kombi Vita.
Išsamų saugos duomenų lapą rasite pridėtuose failuose.
Sudėtis:
vyno mielės Saccharomyces cerevisiae var. bayanus, emulgatorius: sorbitolio monostearatas.
Dėmesio!
Optimaliai fermentacijos eigai rekomenduojama pridėti maistinės druskos: su vitaminu B1 (401010), Kombi Vita (401030).
Geriausia suvartoti iki: galiojimo data ir partijos Nr. ant siūlės. Laikyti sausoje vietoje, kambario temperatūroje. Produktas skirtas tik enologijai, ne tiesioginiam vartojimui.
Pakuotės matmenys: