Alksnio ir buko rūkymo drožlės puikiai tinka rūkymui ir kepimui ant grilio. Dūmai iš deginamų drožlių skverbiasi giliai į patiekalą, suteikdami jam tinkamą aromatą ir auksiškai rudą spalvą.
Produkto charakteristikos:
Daugiau apie drožles sužinosite iš mūsų tinklaraščio straipsnio Pasirinkite drožles ir kelkite dūmus!
Naudojimo būdas:
Kepimas ant grilio: Aplink žėruojančias medžio anglis paskleiskite dviejų centimetrų storio drožlių sluoksnį - jų negalima dėti tiesiai ant ugniakuro, nes jos iš karto sudegs. Grilį reikia uždengti dangčiu iškart sudėjus patiekalus ant grotelių.
Kepimo ant grilio laikas - nuo 10 iki 30 minučių (priklausomai nuo gaminamos mėsos dydžio ir rūšies).
Rūkymas: Priklausomai nuo turimos rūkyklos tipo, drožles dėkite į specialiai tam skirtą padėklą arba aplink ugniakurą - jų negalima dėti tiesiogiai ant šilumos šaltinio, nes jos iš karto sudegs.
Drožles reikia laikyti sausoje, vėsioje vietoje.
Mūsų pasiūloje esančios rūkymo drožlės turi teigiamas šių institucijų išvadas: Mėsos ir riebalų pramonės instituto, Valstybinės higienos įstaigos, Valstybinio sanitarijos instituto.