Rūkymo drožlės VYŠNIA – tai specialiai susmulkinta vyšnios mediena, puikiai tinkanti rūkymui ir grilinimui. Degančių drožlių dūmai įsiskverbia į patiekalo vidų, suteikdami jam tinkamą aromatą ir auksinai rusvą spalvą.
Produkto charakteristikos:
Daugiau apie drožles sužinosite mūsų tinklaraščio straipsnyje Pasirinkite drožles ir kelkite dūmus!
Naudojimo būdas:
Grilinimas: Aplink žėruojančias medžio anglis paskleiskite dviejų centimetrų drožlių sluoksnį - jų nedėkite tiesiai ant ugniakuro, nes jos iškart sudegs. Kepsninę reikia uždengti dangčiu iškart uždėjus patiekalus ant grotelių.
Kepimo ant grotelių laikas - nuo 10 iki 30 minučių (priklausomai nuo gaminamos mėsos dydžio ir rūšies).
Rūkymas: Priklausomai nuo turimos rūkyklos tipo, drožles dėkite į tam skirtą padėklą arba aplink ugniakurą - jų nedėkite tiesiai ant šilumos šaltinio, nes jos iškart sudegs.
Drožles reikia laikyti sausoje, vėsioje vietoje.
Mūsų asortimente esančios rūkymo drožlės yra gavusios teigiamus šių institucijų įvertinimus: Mėsos ir riebalų pramonės instituto, Valstybinio higienos instituto, Valstybinio sanitarijos instituto.