Vyšnių rūkymo drožlės - skirtos naudoti rūkymo ir grilinimo procese su paukštiena, jautiena, kiauliena ir žuvimi. Dėl šių drožlių patiekalai įgaus tinkamą, pageidaujamą aromatą ir skonį, taip pat patrauklią auksiškai raudoną spalvą.
8 klasė (vidutinė frakcija) - dėl savo dydžio (6-8 mm) drožlės tinka tiek didelėms, tiek mažoms rūkykloms.
Pakuotėje esančio drožlių kiekio (450 g) pakaks kelioms rūkymo valandoms (priklausomai nuo naudojamos įrangos) - nesijaudinkite, jų nepritrūks ruošiant mėgstamiausius patiekalus.
Natūralios, aukštos kokybės vyšnių drožlės, idealiai tinkančios rūkymui ir grilinimui su pagrindiniais mėsos tipais bei žuvimi. Dėl tinkamo dozavimo ir kaitinimo patiekalų ruošimo procesas vyks profesionaliai, o paruošti patiekalai įgaus reikiamą aromatą, skonį ir išvaizdą. Šių drožlių privalumus įvertins kiekvienas gardžių rūkytų gaminių ir grilio patiekalų mėgėjas - jos gali būti naudojamos tiek mažose, tiek didelėse rūkyklose, taip pat su dūmų generatoriumi. Optimali drėgmė užtikrina lengvą drožlių įžiebimą ir veiksmingą rūkymo dūmų susidarymą.
Daugiau apie drožles sužinosite mūsų tinklaraščio straipsnyje Pasirinkite drožles ir kelkite dūmus!
Išbandykite mūsų Mėsos gaminių skaičiuoklę - ji padės paruošti skanius naminius gaminius.
Naudojimo būdas:
Grilinimas: Aplink žėruojančias medžio anglis paskleiskite dviejų centimetrų drožlių sluoksnį - jų nedėkite tiesiai ant ugniakuro, nes jos akimirksniu sudegs. Norint drožles naudoti kuo ekonomiškiau, jas galima lengvai sudrėkinti vandeniu, kas padės susidaryti didesniam dūmų kiekiui. Grilį uždenkite dangčiu iškart, kai sudėsite patiekalus ant grotelių. Kepimo ant grilio laikas - nuo 10 iki 30 min (priklausomai nuo ruošiamos mėsos dydžio ir rūšies).
Rūkymas: Priklausomai nuo turimos rūkyklos tipo, drožles dėkite į dūmų generatorių arba pačioje rūkykloje - tam skirtoje vietoje, arba į ugniakurą - aplink žėruojančią medieną.
Drožlės idealiai tinka naudoti dūmų generatoriuje. Tokios įrangos naudojimas užtikrina pačius profesionaliausius rezultatus - gaminius su puikiu skoniu, aromatu ir spalva.
Dėmesio: Rūkykla ir griliu turėtų naudotis tik suaugusieji, laikydamiesi priešgaisrinės saugos taisyklių ir susipažinę su konkretaus įrenginio naudojimo instrukcija bei drožlių naudojimo rekomendacijomis. Įkuriant drožles ir jas papildant grilio, rūkyklos ar dūmų generatoriaus darbo metu, elkitės atsargiai, kad išvengtumėte galimų nusideginimų. Užtikrinkite, kad vaikai ir naminiai gyvūnai neturėtų prieigos prie įkaitusių įrenginių.
Drožles laikykite sausoje, vėsioje vietoje.
Mūsų siūlomos rūkymo drožlės turi teigiamas išvadas iš: Mėsos ir riebalų pramonės instituto, Valstybinio higienos instituto, Valstybinio sanitarijos instituto.
Pakuotėje yra 450 g drožlių.