Alksnio ir buko rūkymo drožlės puikiai tinka rūkymui ir kepimui ant grotelių. Degančių drožlių dūmai įsiskverbia į patiekalą, suteikdami jam tinkamą aromatą ir auksiškai rudą spalvą.
Produkto charakteristika:
Daugiau apie drožles sužinosite iš mūsų tinklaraščio straipsnio Pasirinkite drožles ir kelkite dūmą!
Naudojimas:
Kepimas ant grotelių: Aplink žėruojančias medžio anglis paskleiskite dviejų centimetrų drožlių sluoksnį - jų nedėkite tiesiai ant ugniakuro, nes jos iš karto sudegs. Grilį uždenkite dangčiu iškart sudėję patiekalus ant grotelių.
Kepimo ant grotelių trukmė - nuo 10 iki 30 minučių (priklausomai nuo mėsos gabalo dydžio ir rūšies).
Rūkymas: Priklausomai nuo turimos rūkyklos tipo, drožles dėkite į specialiai tam skirtą padėklą arba aplink ugniakurą - jų nedėkite tiesiai ant šilumos šaltinio, nes jos iš karto sudegs.
Drožles laikykite sausoje, vėsioje vietoje.
Mūsų siūlomos rūkymo drožlės turi teigiamas šių institucijų išvadas: Mėsos ir riebalų pramonės instituto, Valstybinio higienos instituto, Valstybinio sanitarijos instituto.