Penkių pakuočių bukinių rūkymo drožlių rinkinys - skirtas naudoti rūkant ir kepant ant grilio paukštieną, jautieną, kiaulieną, žuvį, ėrieną ir žvėrieną. Šių drožlių dėka patiekalai įgaus tinkamą, pageidaujamą aromatą ir skonį, taip pat patrauklią aukso geltonumo spalvą.
Natūralios, aukštos kokybės bukinės drožlės, idealiai tinkančios rūkyti ir kepti ant grilio visų pagrindinių rūšių mėsą ir žuvį. Dėl tinkamo jų dozavimo ir žarojimo patiekalų paruošimo procesas bus vykdomas profesionaliai, o paruošti patiekalai įgaus tinkamą aromatą, skonį ir išvaizdą. Šių drožlių privalumus įvertins kiekvienas skanių rūkytų gaminių ir grilio patiekalų mėgėjas - jos gali būti naudojamos tiek mažose, tiek didelėse rūkyklose, taip pat komplekte su dūmų generatoriumi. Optimalus drėgmės kiekis užtikrina lengvą drožlių užkūrimą ir veiksmingą rūkymo dūmų susidarymą.
2 klasės drožlės (smulki frakcija) - dėl smulkumo gali būti sėkmingai naudojamos dūmų generatoriuose su automatiniu - sraigtiniu padavimu.
Vienoje pakuotėje esančio drožlių kiekio (450 g) pakaks kelioms rūkymo valandoms (priklausomai nuo naudojamos įrangos) - nebijokite, kad jų pritrūks ruošiant Jūsų mėgstamus patiekalus.
Apie drožles daugiau sužinosite mūsų tinklaraščio straipsnyje Rinkitės drožles ir kurkite dūmą!
Išbandykite mūsų Mėsos gaminių skaičiuoklę - ji padės Jums paruošti skanius naminius gaminius.
Naudojimo būdas:
Grilinimas: Aplink žėruojančias medžio anglis paskleiskite dviejų centimetrų drožlių sluoksnį - nedėkite jų tiesiai ant žarijų, nes jos tuoj pat sudegs. Norint kuo ekonomiškiau naudoti drožles, jas galima lengvai sudrėkinti vandeniu, tai padės susidaryti didesniam dūmų kiekiui. Grilį uždenkite dangčiu iškart sudėję patiekalus ant grotelių. Kepimo ant grilio laikas - nuo 10 iki 30 minučių (priklausomai nuo kepamos mėsos dydžio ir rūšies).
Rūkymas: Priklausomai nuo rūkyklos tipo, kuriuo disponuojate, drožles dėkite į dūmų generatorių arba pačioje rūkykloje - tam skirtoje vietoje, arba ugniakure - aplink žėruojančią medieną.
Rūkymas naudojant dūmų generatorių užtikrina profesionaliausius rezultatus - gaminius, pasižyminčius puikiu skoniu, aromatu ir spalva.
Dėmesio: Rūkyklą ir grilį turėtų valdyti tik suaugusieji, laikydamiesi priešgaisrinės saugos taisyklių ir susipažinę su konkretaus įrenginio naudojimo instrukcija bei rekomendacijomis dėl drožlių naudojimo. Užkuriant drožles ir jų papildant veikiančio grilio ar rūkyklos bei dūmų generatoriaus darbo metu, būkite atsargūs, kad išvengtumėte galimų nudegimų. Užtikrinkite, kad vaikai ir augintiniai neprieitų prie įkaitusių įrenginių.
Drožles laikykite sausoje, vėsioje vietoje.
Mūsų pasiūloje esančios rūkymo drožlės yra gavusios teigiamas išvadas iš: Mėsos ir riebalų pramonės instituto, Valstybinės higienos įstaigos ir Valstybinio sanitarijos instituto.
Rinkinį sudaro 5 x 450 g drožlių pakuotės