Drožlių rinkinys: saldžioji vyšnia, obelis ir ąžuolas

SIMBOLIS: 780820
EAN: 5908277718992

6,46 €

Pridėti į krepšelį

4,31 EUR/kg

SIMBOLIS: 780820
EAN: 5908277718992


APRAŠYMAS

Rūkymo drožlės rūkymui ir kepimui ant griliaus - natūralios, rinkinys: 1 x ąžuolas - 600 g, 1 x trešnė - 450 g, 1 x obelis - 450 g.Saugios - be impregnantų ir konservantų, dėl optimalaus vandens kiekio <11% atsparios pelėsiams ir grybeliams.Universalumas - Drožlės tinka tiek rūkymui, tiek kepimui... daugiau >

SIUNTIMAS: artimiausią darbo dieną
sužinokite daugiau »
14 DIENŲ PREKIŲ GRĄŽINIMO LAIKOTARPIS be priežasties!
sužinokite daugiau »

Rūkymo drožlės rūkymui ir kepimui ant griliaus - natūralios, rinkinys: 1 x ąžuolas - 600 g, 1 x trešnė - 450 g, 1 x obelis - 450 g.

  • Saugios - be impregnantų ir konservantų, dėl optimalaus vandens kiekio <11% atsparios pelėsiams ir grybeliams.
  • Universalumas - Drožlės tinka tiek rūkymui, tiek kepimui ant griliaus. Puikiai pasiteisins senesnio tipo rūkyklų kamerose, dūmų generatoriuose ir rūkyklose su ugniakuru.
  • Natūralios - naudodami obels, ąžuolo arba trešnės medieną suteiksite nepakartojamą aromatą ir gilų skonį visiems ant griliaus keptiems bei rūkytiems patiekalams, taip pat natūraliai pailginsite jų tinkamumo laiką.
  • Puikios savybės - aukštos kokybės drožlės pagamintos iš medienos iš ekologiškai švarių vietovių ir neturi dulkių frakcijų.
  • Universalus rinkinys - pasirinkę šį produktą, gausite net 3 skirtingų medžių (ąžuolas, trešnė ir obelis) drožlių pakuotes, todėl galėsite jas priderinti prie ruošiamo patiekalo!


Daugiau apie drožles sužinosite mūsų tinklaraščio straipsnyje Pasirinkite drožles ir kurkite dūmus!

Jei vertinate sveiką virtuvę ir rūpinatės tuo, kas atsiduria Jūsų lėkštėje – natūralios drožlės iš aukštos kokybės medienos idealiai tiks Jūsų virtuvei. Pagamintos Lenkijoje, iš natūraliai švarių vietovių ir 100% natūralios medienos, jos neturi dulkių frakcijų, impregnantų ir konservantų. Tai specialiai susmulkinta vaismedžių mediena, puikiai tinkanti rūkymui ir kepimui ant griliaus. Dėl drožlių vienalytiškumo lengva palaikyti pastovią temperatūrą jų degimo metu. Degančių drožlių dūmai skverbiasi į patiekalo vidų, suteikdami jam tinkamą aromatą ir apetitišką spalvą. Rūkymas naudojant drožles turi daug privalumų, pvz., pagerina patiekalų skonį ir išvaizdą, padidina gaminių ilgaamžiškumą konservuojant dūmais ir sumažina produkto drėgnumą.


Dėmesio! Įsigydami šį rinkinį, gausite net 3 pakuotes drožlių:

- 1 x ąžuolas - 600 g, frakcija 6-8 mm - idealiai tiks jautienai, paukštienai ir žuviai,​​

- 1 x trešnė - 450 g, frakcija 9-12 mm - idealiai tiks žuviai, paukštienai ir raudonai mėsai,

- 1 x obelis - 450 g, frakcija 6-8 mm - idealiai tiks ruošiant žuvies ir kiaulienos patiekalus.


Naudojimo būdas:

Kepimas ant griliaus: Aplink rusenančią medžio anglį išdėliokite dviejų centimetrų sluoksnį drožlių — jų nedėkite tiesiai ant ugniakuro, nes jos akimirksniu sudegs. Grilį reikia uždengti dangčiu iš karto po to, kai patiekalus sudėsite ant grotelių. 

Kepimo ant griliaus laikas - nuo 10 iki 30 minučių (priklausomai nuo ruošiamos mėsos dydžio ir rūšies).

Švelni mėsa, pavyzdžiui, vištiena, nereikalauja daug laiko. Ji bus paruošta maždaug po valandos ar dviejų (priklausomai nuo dydžio). Kiauliena ar jautiena, tuo tarpu, reikalauja daugiau laiko.


Rūkymą palengvins drožlių pamirkymas vandenyje arba kitame skystyje (pvz., aluje :…), tada jų padėjimas netoli ugniakuro, geriausia į dūmų generatorių (siekiant išvengti greito sudegimo).


Rūkymas: Priklausomai nuo turimos rūkyklos tipo, drožles sudėkite ant specialiai tam skirto padėklo arba aplink ugniakurą - jų nedėkite tiesiai ant šilumos šaltinio, nes jos akimirksniu sudegs. Pagal temperatūrą išskiriami šie rūkymo būdai:

Šaltasis rūkymas 8 - 25/30℃ temperatūroje sukelia stipriausią rūkinių gaminių džiūvimą, reikalauja ilgo laiko ir didesnio drožlių sunaudojimo, tačiau paruošti gaminiai yra ilgaamžiškiausi ir tinkami ilgam brandinimui.

Šiltasis rūkymas 25/30 - 60°C, šiuo būdu daugiausia rūkomi apvirti ir virti gaminiai.

Karštasis rūkymas 40 - 90°C, šiame rūkymo būde, kaip matyti, taikomas šiltasis rūkymas, o proceso pabaigoje rūkykloje mėsos gaminiai apkepinami.


Drožles laikykite sausoje, vėsioje vietoje.


Mūsų siūlomos rūkymo drožlės yra gavusios teigiamas išvadas: Mėsos ir riebalų pramonės instituto, Valstybinio higienos instituto, Valstybinio sanitarinio instituto.



Ilgis
18.0 cm

Plotis
15.0 cm

Aukštis
29.0 cm

Masė
1.55 kg

Frakcja
KL 08

Rodzaj
mišinys

Drožlių rinkinys: saldžioji vyšnia, obelis ir ąžuolas

Drožlių rinkinys: saldžioji vyšnia, obelis ir ąžuolas ['grilio drožlės', ' drožlės grilinimui', ' drožlės rūkymui', ' rūkymo dūmai', ' drožlės  iš obels', ' obelies drožlės', ' vyšnios drožlės', ' saldžiosios vyšnios drožlės', ' drožlių rinkinys', ' drožlių rinkinys']
mėgstamiausi

6,46 €

4,31 EUR/kg

Pridėti į krepšelį