Vyno mielės Fermivin 7013, 7 g

SIMBOLIS: 400340
EAN: 5904816017557

1,31 €

Pridėti į krepšelį

187,14 EUR/kg

SIMBOLIS: 400340
EAN: 5904816017557


APRAŠYMAS

Fermivin 7013 džiovintos, tauriosios, universalios vyno mielės Saccharomyces cerevisiae, kilusios iš regiono Corbieres Prancūzijoje.Baltiesiems, raudoniesiems ir rožiniams vynams - Fermivin 7013 – universalios mielės visų rūšių vynams. Priklausomai nuo pridėto cukraus kiekio su jomis pagaminsite sal... daugiau >

SIUNTIMAS: artimiausią darbo dieną
sužinokite daugiau »
14 DIENŲ PREKIŲ GRĄŽINIMO LAIKOTARPIS be priežasties!
sužinokite daugiau »

Fermivin 7013 džiovintos, tauriosios, universalios vyno mielės Saccharomyces cerevisiae, kilusios iš regiono Corbieres Prancūzijoje.

  • Baltiesiems, raudoniesiems ir rožiniams vynams - Fermivin 7013 – universalios mielės visų rūšių vynams. Priklausomai nuo pridėto cukraus kiekio su jomis pagaminsite saldžius ir sausus vynus. 
  • ​Išryškina vaisių aromatą - mielės užtikrina greitą ir efektyvią fermentaciją, pabrėždamos vaisių, kurie buvo naudoti kaip žaliava vynui, aromatą.
  • Vynai iki 15% - šios mielės yra atsparios alkoholiui net iki 15%.
  • Labai platus temperatūrų diapazonas - Fermivin 7013 mielės fermentuoja plačiame temperatūrų diapazone nuo 14 iki 35℃.
  • Skirta 10-35 L - vieno pakelio Fermivin 7013 mielių pakanka paruošti 10–35 L misos.


Fermivin 7013 – tai vyno mielės, fermentuojančios iki 15% alkoholio, kurios dėl savo universalumo rekomenduojamos vynams iš agrastų, kriaušių, abrikosų, braškių, javų, gudobelių, obuolių, erškėtuogių, baltųjų ir juodųjų vynuogių, rabarbarų, razinų, trešnių, vyšnių, aviečių, renklodžių slyvų ir vengrinių slyvų, gervuogių, juodųjų, baltųjų ir raudonųjų serbentų, mėlynių, juodojo šeivamedžio, vengrinių slyvų. Šios mielės išryškina vaisių, iš kurių gaminamas vynas, aromatą. Labai platus, kuriame fermentuoja Fermivin 7013 mielės, diapazonas lemia, kad verta jas rinktis, kai fermentuojama rūsiuose arba patalpose, kuriose temperatūra yra žemesnė nei kambario.


Vieno mielių pakelio pakanka paruošti 10–35 L vyno misos.


Džiovintos vyno mielės Fermivin PDM yra labai paprastos naudoti, pakanka trumpos rehidratacijos - hidratavimo.


Naudojimo būdas:

Pakelio turinį sumaišykite su 100 ml virinto ir iki temp. 30℃ atvėsinto vandens, palikite 20 min kambario temperatūroje. Po to tirpalą supilkite į fermentacijos indą arba stiklinį balioną su vyno misa.

Didžiausią savo potencialą mielės pasiekia naudojant maitinamąsias druskas: su vitaminu B1 ir Kombi Vita.


Sudėtis:

vyno mielės Saccharomyces cerevisiae var. bayanus, emulsiklis: sorbitolio monostearatas.


Dėmesio!

Optimaliam fermentacijos procesui rekomenduojama pridėti maitinamąją druską: su vitaminu B1 (401010), Kombi Vita (401030).

Geriausia suvartoti iki: galiojimo data ir partijos Nr. ant užlydymo siūlės. Laikyti sausoje vietoje, kambario temperatūroje. Produktas skirtas tik enologijai, netinka tiesioginiam vartojimui.


Pakuotės matmenys:

  • ilgis 7,5 cm
  • plotis apie 1 cm
  • aukštis 11 cm
Masė
7.0 g

Na ile litrów
35.0 L

Rodzaj
sausos

Przeznaczenie
raudonasis vynas, baltasis vynas, rožinis vynas

W zestawie
ne

Vyno mielės Fermivin 7013, 7 g

Vyno mielės Fermivin 7013, 7 g ['mielės fermivin', ' aktyvios sausos vyno mielės', ' vyno mielės', ' mielės vynui', ' sausos vyno mielės', ' sausos mielės', ' sausos mielės vynui', ' mielės baltam vynui', ' mielės rožiniam vynui', ' mielės raudonam vynui']
mėgstamiausi

1,31 €

187,14 EUR/kg

Pridėti į krepšelį